İbrahim Kutluay ilk basketbol okulunu açtı

İbrahim Kutluay ilk basketbol okulunu açtı

SPOR Haberleri

Türk basketbolunun unutulmaz oyuncularından İbrahim Kutluay, TBF onaylı ilk basketbol okulu İbrahim Kutluay Basketball Academy'i İzmir'de açtı.

İzmir'de altyapı basketbolunun en önemli isimlerinden Antrenör Mustafa Albere'nin yönetimindeki deneyimli antrenör grubu tarafından verilen eğitimler, Türk Koleji Büyük Çiğli Kampüsü'ndeki salonda yapılıyor. Cumartesi-Pazar günleri 10:00-15:00 saatleri arasında, 6-14 yaş arasındaki kız-erkek çocuklarına verilen eğitimler, 8-10 kişilik gruplar halinde düzenleniyor.
Antrenör Mustafa Albere, İKBA'nın Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından onaylı ilk basketbol okulu olduğunu vurgulayarak, "Her sporcunun gelişimi yakından takip ediyor ve raporları düzenli olarak hem sporcunun kendisiyle hem de ailesiyle paylaşıyoruz" dedi. İzmir'den Türk basketboluna bugüne kadar 100'ün üzerinde oyuncu kazandıran Albere, Pınar Karşıyaka ve Tuborg Pilsener gibi üst düzey kulüplerde yıllarca altyapı baş antrenörü olarak çalışmıştı. İKBA'ya katılmak isteyenler ayrıntılı bilgileri www.ikba.com.tr ve 0 553 237 72 52 nolu telefondan alabilirler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...