Diyetçi Canan Hoca'yı da telefonla kandırdılar

/ Kaynak: İHA
Diyetçi Canan Hoca'yı da telefonla kandırdılar

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Adana Emniyet Müdürlüğü kendisini polis, komiser ve savcı olarak tanıtan çetenin PKK tehdidiyle İstanbul'da ünlü kişileri dolandıracağı ihbarını aldı.

Dolandırıcılar "Karatay Diyeti" ile tanınan Diyetisyen Prof. Dr. Canan Karatay'ı aradı. İki kişi, "Bu gizli bir operasyon birileri kimlik bilgilerinizi kullanarak hesabınızdan PKK'ya para aktarıyor. Paralarınızı bize getirin devlet güvencesinde olsun. Operasyon bittiğinde biz size paranızı geri iade edeceğiz. Paranız savcılara ve polislere emanet" dedi. Bunun üzerine korkan Karatay, 50 bin dolar ve 10 bin lira parasını çantaya koyup zanlıların vermiş olduğu adres olan Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı kenarına götürerek koydu. Şahıslar parayı aldıktan sonra uzaklaşmak isterken, Adana polisinin, Karatay'ın dolandırılacağı haberini önceden İstanbul polisine bildirmesi üzerine kıskıvrak yakalandı. nbsp;

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...