Süper Loto Çekildi 31.10.2013 Süper Loto çekilişi sonuçları

Süper Loto Çekildi 31.10.2013 Süper Loto çekilişi sonuçları

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Milli Piyango İdaresi, Süper Loto'nun kazandıran numaralarını belirledi.

Süper Loto 315. haftanın kazandıran numaraları 12, 22, 37, 39, 42 ve 48 olarak belirlendi. Süper Loto çekilişinde 6 bilen çıkmadı ve 5 milyon 185 bin 280 lira haftaya devretti. Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde 5 bilen 99 kişi 4 bin 982 lira 65'er kuruş, 4 bilen 5 bin 652 kişi 93 lira 80'er kuruş, 3 bilen 122 bin 658 kişi 7 lira 45'er kuruş ikramiye alacak. nbsp;
SÜPER LOTO OYUN KURALI:
Süper Loto İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur. Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir. Süper Loto ikramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür. Süper Loto'da ikramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.
Süper Loto'da sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.
Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.
Süper Loto ikramiyeleri nasıl alınacak?
Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya Milli piyango Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Milli piyango Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...