Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Timsah Brezilya'da futbolcu avında

/ Kaynak: İHA
Timsah Brezilya'da futbolcu avında

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor Sportif Koordinatörü Barış Güçlü, yeni yıldızlar keşfetmek ve Jose Fernando Viana de Santana'yı izlemek için Brezilya'ya gitti.

Bursaspor Sportif Koordinatörü Barış Güçlü, yeni yıldızlar keşfetmek ve Jose Fernando Viana de Santana'yı izlemek için Brezilya'ya gitti. Bursaspor Sportif Koordinatörü Barış Güçlü, 5 günlük Brezilya turuna çıktı. Güçlü'nün burada bir çok futbolcu izleyeceği ve yeşil-beyazlı kulübün transferin son gününde renklerine katmak için uğraştığı Fernandao transferini bitirmeye çalışacak. Öte yandan Güçlü'nün Brezilya'da forvet hattı konusunda birkaç isim daha izleyeceği ve dönüşte Teknik Direktör Christoph Daum'a kapsamlı bir rapor sunacağı öğrenildi. Sestak ve Pinto'dan istediği verimi alamayan Daum, öncelikle bir forvet transferi istiyor. 31 Aralık'ta serbest kalacak olan Fernandao, bu sezon Bahai formasıyla 25 maçta forma giyip, 12 kez fileleri havalandırma başarısı gösterdi.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...