Ali Koç'tan flaş açıklamalar CANLI - 01 Kasım 2013

Ali Koç'tan flaş açıklamalar CANLI - 01 Kasım 2013

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi Ali Koç, basın toplantısı düzenliyor

1907 Fenerbahçe Derneği nbsp;Yönetim Kurulu Başkanı nbsp;Ali Koç, sarı lacivertli kulüpte yarın başlayacak olan seçim maratonu hakkında bir basın toplantısı gerçekleştiriyor. İşte Ali Koç'un açıklamalarından satır başları: nbsp;"Türkiye'de gündem Fenerbahçe seçimleridir. Kongremizin başarılı ve camiamıza yakışan bir şekilde geçmesini istiyorum. İki dönem Fenerbahçe'de yöneticilik yaptım. Son seçimde de nbsp;affımı diledim. Özellikle ikinci dönemimde 3 Temmuz sürecini yaşadım. Bu zorlu süreçte Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gördüm. Bu camia çok büyük sıkıntıları taraftarıyla birlikte atlattı. Kutsal Fenerbahçe taraftarlarına teşekkür ediyorum." "Yönetimden ayrıldığım günden bu yana şahsımla ilgili birçok söylenti ortaya atıldı. Bugüne kadar hep sustum. 3 Temmuz süreciyle ilgili yaşananların çarpıtılarak anlatılması nedeniyle bazı bilgileri paylaşacağım. 3 Temmuz süreciyle ilgili hepimizin bildiği konuları özetleyeceğim. Yaşadıklarımız ve iddialarla ilgili konularda konuşacağım." "1992'de rahmetli Hüseyin Çakıroğlu'nun anısına kurulan 1907 Fenerbahçeliler Derneği'nin amacı bu kulübü desteklemektir. Bağlılığımız Fenerbahçe'nin tüzel kişiliğinedir. Bu bağlılığımızın bilincindeyiz. Hepimiz geçiciyiz. nbsp;Kalıcı olan Fenerbahçe'dir. nbsp;Seçimlerde taraf olmamaya her zaman özen gösterdik. Bu nedenle bir grup olarak karar almak gibi bir durumumuz yok. Sadece bir adayı desteklemek derneğimizle çelişir.

Ali Koç kimdir?
Ali Yıldırım Koç (d. 2 Nisan 1967, İstanbul), Türk iş adamı. Rahmi Koç'un en küçük oğludur. Londra'da Harrow School'dan mezun oldu. Rice Üniversitesi'nden diplomasını aldı. Harvard Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. ABD'de çeşitli kuruluşlarda çalıştı ve Koç Holding AŞ yönetim kurulu üyesi kurumsal iletişim ve bilgi grubu başkanı oldu. Ali Koç, Nevbahar Demirağ ile evli ve 2 çocuğu bulunmakta. Ali Koç Fenerbahçe Spor Kulübü'nün eski yöneticilerinden biridir. Ali Koç aynı zamanda Endeavor Türkiye Yönetim Kurulu üyelerindendir.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...