Ünal Aysal, 'Şimdi sıra kalan '3K'da'

Ünal Aysal, 'Şimdi sıra kalan '3K'da'

SPOR Haberleri

Sponsorluk anlaşması sonrası konuşan Aysal, 'Karabük, Kopenhag ve Kayseri'yi yenip '3K'yı kayıpsız geçtik. Şimdi sıra Konya, Kopanhag ve Kadıköy' dedi.

G.Saray ve Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş arasında imzalanan sponsorluk ve iş birliği anlaşması ile Tacirler Yatırım'ın Forex markası olan FXTCR, G.Saray Erkek Voleybol Takımı'nın isim hakkı sponsorluğunu üstlendi. 3 milyon TL + KDV karşılığında sarı-kırmızılı takım ile FXTCR arasında iki yıllık sponsorluk anlaşma imzalandı. Anlaşma doğrultusunda takımın yeni ismi ''G.Saray FXTCR Erkek Voleybol Takımı'' oldu. Törene Başkan Ünal Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş Genel Müdürü Murat Tacir katıldı. Başkan Aysal, anlaşma sonrasında "Alınan galibiyetlerden dolayı sporcuları ve teknik heyetimi kutluyorum. Emin adımlarla hedeflerimize ilerliyoruz. Son 3 maçta başarılı sonuçlar aldık'' dedi. Karabük, Kopenhag ve Kayserispor karşılaşmalarını belirten Aysal, ''3K'yı kayıpsız geçtik. Şimdi sıra kalan 3K'da '' diyerek Konyaspor, Kopenhang ve Kadıköy diyerek kalan maçları da takımının kayıpsız geçmesini umut ettiğini söyledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...