Ada'da gündem Mesut Özil, 'Formayı verdi Londra karıştı'

Ada'da gündem Mesut Özil, 'Formayı verdi Londra karıştı'

SPOR Haberleri

Arsenal Chelsea maçının bitmesinin ardından Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in formasını eski hocası Jose Mourinho'ya vermesi ortalığı karıştırdı.

Arsenal'in yıldızı Mesut Özil'in forması ortalığı karıştırdı. Her şey Türk asıllı futbolcunun Arsenal ile Chelsea arasında oynanan ve konuk ekibin 2-0 üstünlüğü ile biten Lig Kupası maçı sonrasında formasını eski hocası Jose Mourinho'ya vermesiyle başladı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Mourinho, eski öğrencisi Mesut Özil'in yanına gitti ve kendisine sarılarak formasını istedi. Portekizli teknik adamın isteğini geri çevirmeyen Özil, çıkış tünelinde formasını imzalamayı da ihmal etmedi. Fanatik Arsenalli taraftar bu harekete tepki gösterince Mesut'un, "Formamı Mourinho'ya verdim çünkü o dünyanın en iyi teknik direktörü ve benim babam gibi" şeklinde bir tweet atması ortamı iyice kızıştırdı. Londra kulübünün taraftarları Özil'in saygısızlık yaptığı gerekçesiyle bu tweet'e sert tepkilerde bulundu. Bazı taraftarların ise Mesut'a destek verdiği de dikkat çekti. Ayrıca tweeti sonradan gören Arsene Wenger'in de Mesut'a bozulduğu kulislerde konuşuluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...