Var mı Fener'e yan bakan

Var mı Fener'e yan bakan

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Ülker yeni koçu Zeljko Obradovic yönetiminde ligde olduğu gibi THY Euroleague'de de önüne geleni yıkıyor.

Ülker Arena'da CSKA Moskova'yı ağırlayan Fener rakibini şaşkına çevirdi. İlk çeyreğe fırtına gibi giren Sarı Kanarya, Bjelica, Emir ve Kenan'ın sayılarıyla 3. dakikada skoru 9-2'ye getirdi. Zoric'in de katkısıyla ilk çeyreği 26-16 önde bitirdi. 2. çeyreğin ilk 5 dakikasında rakibine sadece 2 sayı fırsatı veren temsilcimiz Kleiza, Bogdanovic, McCalebb üçlüsüyle 14-2'lik seri yaptı: 40-20. Sonrasında basit top kayıplarıyla fark biraz erise de temsilcimiz soyunma odasına 44-33'lük galibiyetle döndü. Sarı Kanarya 3. çeyreğe de iyi girdi. Micov'un zorlamasına rağmen Bogdanovic-Kleiza ele avuca sığmadı: 61-46. Son çeyreğe 61-47 önde geçen Fener yerinde savunma ve McCalebb, Preldzic, Kleiza'nın skorerliğiyle salondan 26 sayı farkla galip ayrıldı: 86-60.
Obra Kadabra!
F.Bahçeli taraftarlar sarı-lacivertli bencin arkasındaki tribün demirlerine, başantrenör Zeljko Obradovic'e yönelik olarak "Obra Kadabra" yazılı pankart astı. Maça, sarı-lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösterirken Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticililer de benc arkasında yerini aldı. Tribün koltuklarına maça gelen her taraftar için Fenerbahçe Ülker atkısı konuldu. Taraftarlar aynı anda atkıları sallayarak renkli görüntüler oluşturdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...