Mehmet Ali Aydınlar'dan Ali Koç'a jet yanıt

Mehmet Ali Aydınlar'dan Ali Koç'a jet yanıt

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başkan Adayı Mehmet Ali Aydınlar, eski yönetici Ali Koç'un kendisi hakkında öne sürdüğü iddiaya yanıt vermekte gecikmedi.

Fenerbahçe Başkan Adayı Mehmet Ali Aydınlar, eski yönetici Ali Koç'un düzenlediği basın toplantısında hakkında ileri sürdüğü bir iddiaya cevap verdi. Ali Koç, Aydınlar'ın "F.Bahçe Başkanı olursam şike yapmayacağım" ifadelerini kullandığını ve buna bir düzeltme yapmadığını dile getirmişti. Aydınlar'ın bu konuda bir açıklama yapması halinde özür dileyebileceğini söyleyen Ali Koç'a Aydınlar'dan yanıt gecikmedi.İşte Aydınlar'ın konu ile ilgili yaptığı açıklama Kamuoyunun Dikkatine,Sayın Ali Koç bugün yaptığı basın toplantısında şahsımın "Fenerbahçe Başkanı olduğum takdirde şike yapmayacağım" şeklinde bir açıklama yaptığım iddiasında bulunmuştur. Hiçbir kimseye, hiçbir ortamda böyle bir açıklama yapmış olmam söz konusu bile değildir. Fenerbahçe camiasının her ferdinin uyması gereken temel bir etik ilkeyi seçim vaadi olarak dile getirmem mümkün değildir. Temelsiz bu iddiayı dile getiren Sayın Ali Koç'tan bu açıklamasını düzeltmesini ve özür dilemesini bekliyorum. Saygılarımla Mehmet Ali Aydınlar (Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...