Avusturalya'ya okumaya gidiyor

Avusturalya'ya okumaya gidiyor

MAGAZİN Haberleri

Cem Yılmaz, Oscarlı yıldız Russell Crowe'un Türkiye'de çekeceği 'The Water Diviner' filminin okuma provaları için Avusturalya'ya gidiyor.

Cem Yılmaz, Oscarlı yıldız Russell Crowe'un Türkiye'de çekeceği 'The Water Diviner' filminin okuma provaları için Avusturalya'ya gidiyor. Habertürk'ün haberine göre; Filmde bir Türk subayını canlandıracak olan Yılmaz, prova için gidiş-dönüş 30 bin kilometre uçacak. Oscarlı yıldız Russell Crowe yönetmenliğini üstlendiği ve Çanakkale Savaşı'nda kaybolan 2 oğlunu aramak için 1919'da Çanakkale'ye gelen bir babanın öyküsünü anlatan The Water Diviner filminde Türk subaylarını canlandıracak olan Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ı okuma provalarına katılmaları için Avusturalya'ya davet etti. Daha önce filmde oynamayı kabul eden Yılmaz Erdoğan provaları için geçen hafta Sidney'e uçtu. Kendi filminin ön hazırlıklarıyla uğraşan ve Russell Crowe'dan süre isteyen Cem Yılmaz, çalışma takvimini ayarladıktan sonra rolü kabul etti. Yılmaz önümüzdeki hafta okuma provası için Sidney'e gidecek. Ünlü komedyen birkaç günlük prova için gidiş-geliş 30 bin kilometre uçacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...