Başkomiserin son hikâyesi, Behzat Ç.

Başkomiserin son hikâyesi, Behzat Ç.

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Emrah Serbes'in eserinden üç sezon televizyona, iki defa beyaz perdeye uyarlanan Behzat Ç. muhtemel ki son defa buluşuyor izleyicisiyle.

'Ankara Yanıyor' bugün gösterime giriyor.Son üç yıldır televizyonda izlediğimiz; anlattığı hikayeler ile birçok toplumsal tartışmaya konu olan Behzat Ç. dizisi Haziran'da sonra ermişti. Yapımcılar ilk sezonun sonunda yaptıkları gibi, yeni bir Behzat Ç. filmi yapmaya karar verdi. Ve Behzat Ç. Ankara Yanıyor çıktı ortaya. Film, dizinin kaldığı yerden devam etmiyor, hikayesi farklı: Polis teşkilatındaki görevini bırakan Behzat Ç. Gençlerbirliği çocuk takımında antrenörlük yapıyor. Cinayet büronun başına atanan baş komiser ise Harun, Hayalet, Akbaba ve Eda'yı işyerinde oldukça zorluyor. İçişleri Bakanı'nın öldürülmesiyle çözülecek bir dizi cinayet dosyası ortaya çıkıyor. Polisin uygulamaları ile ilgili tartışmalar, Ortadoğu'da yaşananlar da yan hikayeler olarak yer alıyor filmde.
ESRA DEMiRKIRAN - TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...