Mehmet Özdilek 'Eskişehir zor bir rakip'

/ Kaynak: İHA
Mehmet Özdilek 'Eskişehir zor bir rakip'

SPOR Haberleri  / İHA

Mehmet Özdilek, bugün düzenlediği basın toplantısında,'Eskişehirspor zor bir rakip. Artık her maçımız final havasında geçecek' dedi.

Spor Toto Süper Ligi 10. haftasında 19 Mayıs stadında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği'nde hazırlıklar devam ediyor. Pazartesi günü oynanacak Eskişehirspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Mehmet Özdilek, "Alabileceğimiz maksimum puanı toplamak istiyoruz. Varolan gerçekte 24 puanın hepsine talibiz. Başarabilecek ve kazanabilecek gücümüz var" diye konuştu. Eskişehirspor takımının ligin iyi oynayan ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu belirten Özdilek, rakipten çok kendilerine bakacaklarını ve ona göre gerekli çalışmaları yapacaklarını ifade etti.
"KAZANMAKTAN BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK"
Oyuncularına inancının ve güveninin tam olduğunu dile getiren Mehmet Özdilek açıklamalarına şöyle devam etti: "Kendi evimizde inanıyorumki dolu tribünlere oynayacağız. Bu birlikteliğin pozitif olarak sahaya yansıyacağını düşünüyorum. Şunu net söyleyebirim ki sahada kolay kaybetmeyen, kazanmayı alışkanlık haline getiren, maçın başından sonuna kadar coşkuyla mücadele eden, hırsıyla, gücüyle ve enersijiyle pozitif futbol oynayan bir takım olacak. Bunun sözünü verebilirim. Bunu galibiyet ile taçlandırırsak çok mutlu olacağız. Bu galibiyet bizi birkaç basamak daha yukarıya çıkaracak. Kendi evimizde oynuyoruz, kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok."
"GENÇLERBİRLİĞİ TAKIMI LOKOMOTİF BİR KULÜP"
Özdilek, Gençlerbirliğine geliş sürecinin çok çabuk geliştiğini ve İstanbul medyasına alıştığını ancak Ankara medyasına da alışmak istediğini belirterek, "Takımın başına geçen pazartesi geldim ve 3 gün sonra Elazığspor karşılaşmasına gittik ve ardından ise kupa maçına çıktık. Bu kahvaltıyı daha önceden planlıyordum ama bu söylediğim sebeplerden dolayı yapamadık. Gençlerbirliği takımı lokomotif bir kulüp ve bulunduğu yeri hak etmiyor. Bu süreçten en kısa sürede çıkacağız. Buraya gelirken hiç şüphe etmedim. Antalyaspor'a da 8.hafta gitmiştim ve 2 puanları vardı. Gençlerbirliği'ne de 8. haftada geldim ve 4 puanı vardı. Biz yeni sürece çok İyi başladık. Maalesef Türkiye'de nasıl başladığın değil, nerede bitirdiğin önemli. Allah'tan çok iyi bir başlangıç yaptık ve devamı da gelecektir. 24 saatimi Gençlerbirliği'ne veriyorum. Benim için her yerde çalışmak önemli ve çalışmaya önem veren bir insanım. Çalışmalarımızın saha sonuçları ile taçlanması gerekiyor. Sonuçta başarıyı neticeler gösteriyor. Zor ve stresli anları seven bir insanım. Kimse de iyi giden bir takımı bir başkasına emanet etmez. İşler kötü gidince farklı yollara başvurulur. Oyuncu grubuma inanıyorum. Bir çok şey değişecek, el birliğiyle takımı yukarıya taşıyacağız" ifadelerini kullandı.
"5 YILLIK BİR TEKNİK ADAMLIK KARİYERİM VAR"
Türkiye'de istikrarın zor yakalandığını söyleyen Gençlerbirliğ Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''5 yıllık bir teknik adamlık kariyerim var. İnşallah burada da uzun süreli çalışma imkanı bulurum. Ben atılan imzalara çok bağımlı, olan bir adam olmadım. Başarılı olduğum sürece buradaki durumumun uzayacağını düşünüyorum. İstikrarın kulüplerin gelişimini ve kadroların oluşumuna çok faydalar getirdiğine inanıyorum. Bunu yaşayan bir insan olarak söylüyorum. Bunu zaman gösterecek ama realite şudur. Ne kadar vizyonunuz, hedefiniz ve projeniz olsada bunları saha neticeleri ile birleştirmek zorundasınız. Türkiye'de ralite budur. İnşallah bunu burada bizde birleştiririz ve adımları daha kolay atarız diye düşünüyorum'' diye konuştu. nbsp;Özdilek'in basın toplantısında Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyeleri, Basın ve Yayından Sorumlu As Başkan Enis Safi ve Kulüp Saymanı Arif Ölmez de yer aldı. nbsp;

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...