iPhone 5S ve 5C Türkiye'de kaç lira

iPhone 5S ve 5C Türkiye'de kaç lira

TEKNOLOJİ Haberleri

Teknoloji devi Apple, uzun zamandır beklenen Türkiye mağazasını ilk olarak internette açtı.

Türkiye için özel olarak hazırlanan sanal mağazada Apple'ın en son ürünleri satışa sunuluyor. Satış öncesi ve sonrasında hem telefon hem de internet üzerinden uzman desteğinin de verildiği mağazada, kredi kartına taksit, peşin ödemelerde indirim ve 14 gün içerisinde ücretsiz iade gibi çok cazip seçenekler sunuluyor. http://store.apple.com/tr adresinde hizmete giren online mağaza, Apple'ın Türkiye'deki ilk resmi satış kanalı. 1 Kasım itibariyle hizmete giren sanal mağazada, iPhone 5s 2149 TL'den, iPhone 5c ise 1849 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Apple'ın sanal mağazası, internet satışına yeni bir boyut getirecek Online ticarete büyük yatırım yapan Apple, Türkiye için çok özel bir satış destek sistemi geliştirmiş. Sitede alışveriş yapmak isteyen kullanıcılar, Apple'ın profesyonel satış sorumlularıyla video konferans yapıp her türlü sorularına cevap bulabiliyor. Ayrıca sitede telefonla destek hizmeti de var. Şirket yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Apple'ın satış sorumluları satış üzerinden komisyon almadıkları için tamamen müşteri memnuniyetine odaklanacaklar.
Müşterilerin 14 gün ücretsiz iade hakkı var. Apple'ın, online mağazasında satılan tüm ürünler 14 gün içerisinde şartsız ve ücretsiz olarak iade edilebiliyor. Kredi kartlarına 12 aya kadar taksit seçeneğinin de bulunduğu mağazada, peşin ödemede çeşitli indirimler uygulanıyor. Online ödemelerin güvenliği için de ekstra önlemler alınmış.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...