Sultanlar lideri ağırlıyor

/ Kaynak: İHA
Sultanlar lideri ağırlıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Bayanlar Voleybol İkinci Ligi A Grubu'nda mücadele eden Salihli Belediyespor, yarın kendi evinde Seramiksan ile karşılaşacak.

Antrenör Gül İlter, yaptığı açıklamada, geçen hafta oynadıkları Balıkesir Belediyespor karşılaşmasında yaptıkları hatalardan dolayı 3-0 mağlup olduklarını ve aynı hataları bu hafta yapmamaya gayret edeceklerini söyledi. Yarın kendi evlerinde oynayacakları grup lideri Seramiksan karşılaşmasından galip ayrılarak 3 puanın sahibi olmak istediklerini dile getiren İlter, "Karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Sporcularımın morali yerinde. Takımda sakat sporcumuzun da bulunmayışı bizi sevindiriyor. Yarın Manisa derbisi diye nitelendirilen güzel bir karşılaşma bizleri bekliyor. Tek amacımız var o da galibiyet. Tüm halkımızı saat 14.00'de başlayacak olan karşılaşmaya bekliyoruz" dedi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...