Aziz Yıldırım 'Yönetimi bize sattılar'

Aziz Yıldırım 'Yönetimi bize sattılar'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 1998 yılıyla ilgili Yüksel Çağlar'ı şahit göstererek çarpıcı bir iddiada bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 1998'de ilk başkan adaylığı döneminde Yüksel Çağlar ile birlikte dernek başkanlığı yapan Aziz Yılmaz ile olan görüşmesiyle ilgili "bomba" etkisi oluşturacak iddiada bulundu. Aziz Yıldırım; "Ben başkan adayı olacağım. Konuşmalar yapıyoruz o dönemde. Beden 1 milyon dolar istediler 1998 yılında. Biz kabul etmedik ve ayrıldık. Sonra 500 bin dolar verdik. Bilin şimdi o insanlar Aydınlar'ın arkasında destek veriyor. Bu adamlar Fenerbahçeli değil." dedi ve salonda alkış koptu. Aziz Yıldırım, bu bölümle ilgili sözlerini; "Ben sonra başkan olduktan sonra benle pazarlık ettiler, kasete aldılar, işlerine gelen yerleri yazdılar ama esas gerçekleri söylemediler. O gün o yönetimi bana sattılar. Bunlar böyle insanlar." şeklinde noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...