Mehmet Ali Aydınlar basın toplantısı düzenliyor CANLI

Mehmet Ali Aydınlar basın toplantısı düzenliyor CANLI

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de bu hafta sonu yapılacak başkanlık seçimi öncesi en güçlü iki aday Aziz Yıldırım'ın ardından sıra Mehmet Ali Aydınlar'da...

Aydınlar'ın basın toplantısı Four Seasons Hotel Bosphorus'ta saat 17.00'de başladı. nbsp;

'F.BAHÇELİ OLARAK SORUMLULUK HİSSEDİYORUM'
"Fenerbahçe sadece bir kulüp değil çok dahafazlasıdır. F.Bahçe'nin sorunları da Türkiye'nin sorunudur. Büyüklüğümüz bizlere bir sorumluluk yüklüyor. Biz örnek olmalıyız. Yenilikçi olmalıyız. Ben bir F.Bahçeli olarak sorumluluk hissediyorum"

'VERİLEN BAŞARI SÖZLERİ TUTULAMADI'
"F.Bahçe, sadece umudu, gelişimi ve değişimi hakediyor. Verilen başarı sözleri ve bu sözlerin tutulamaması üzerine kısır bir döngüye girmiş durumda...Bilinen gerçekleri 4 başlık halinde hatırlayalım"

*Denetimsizlik ve hesapsızlık
*Organizasyonsuzluk
*Sportif başarısızlık

'BORÇLAR SÜRDÜRÜLEBİLİR DEĞİL'
"Pazar günü seçimi kaybettiğin zaman, Pazartesi günü Fenerbahçe'yi 5 trilyon borçla iade edicek misin, etmeyecek misin? Borçlar sürdürülebilir değil. "Mali belirsizlik Fenerbahçe'ye hizmet vermek isteyen pek çok insanı da engelliyor. F.Bahçe diğerlerine benzemez. Başkalarının yanlışları da F.Bahçe'yi de ilgilendirmez. "Bunun tek nedeni tek adam hegamonyasıdır"

'AYNI FİLMİ TEKRAR İZLEMEKTEN BIKTIK'

"Kulübün transfer politikasını her yıl tek kişi belirliyor. Teknik adamlar, şampiyon olsalar bile görevinde kalamıyor. Her yıl aynı hataları tekrarlayıp farklı sonuçlar beklemek büyük hatadaır. Örneğin her kongrede seri şampiyonluk sözleri verilir. Aynı filmleri tekrar tekrar izlemekten bıktık. Tarihte bu kadar ezeli rakiplerimizin şampiyon olduğu başka bir başkan daha var mı?"

'UMUTLUYUM'

"Özetlemek gerekirse bu saydığım 4 başlığı onlarca örnekle genişletmek mümkündür. Bahsettiğim soruların tamamı önemli gerçekler olmasına rağmen ben hiç bir umutsuzluk taşımıyorum. Yeter ki; bu kulübün tüm bileşenleri bir araya gelsin. Yeter ki; çözüm kültürü bir araya gelsin. Güzel günlerin çok yakın olduğunu düşünüyorum"

5 YILDIZLI VİZYON AÇIKLAMASI

1. yıldız (Finansal yapı): Fenerbahçe'nin kaynağını en iyi şekilde kullanmak bizim en iyi görevimiz olacak.

2. yıldız (Organizasyonel yapı): Organizasyon yapısında bozukluklat var. Kulübü tek başına yönetme isteği, organizasyon yapısında sorunlara neden oluyor.

3. yıldız (Sportif Başarı): Günlük başarıları değil, istikrarlı ve büyük başarıları hedefleyeceğiz. Altyapıları 2 yılda bir değişen kırılgan yapılardan değil, Avrupa ile rekabet yapılara sahip olacağız.

4. yıldız (Sosyal yapılanma) : Mevcut yönetimin attığı tüm köprüleri yeniden kurmaya çalaışacağız. Son derecede çağdaş ev demokratik bir ortam kurmaya çalışacağız. nbsp;

5. yıldız (Uluslararası hedefler): Tüm konularda uluslarası standartlarda yer almayı hedefleyeceğiz. Her branşta Avrupa'nın ilk 5 kulübünden biri olmaya çalışacağız. Yıl 2013. Fenerbahçemizi uluslarası alanda en önde yer almasını sağlama zamanıdır.

'HULUSİ BEY'E TEŞEKKÜR...'

"Buradan Başkan adayı Hulusi Bey'e teşekkür etmek istiyoruz. Eğer göreve gelirsek kendisinin de projelerinden yararlanmak istediğimiz söylemek isterim. Özetle şeffaf, evrensel bir kulüp yapısını taahhüt ediyorum. 3 büyük branşta her yıl yarı ve en az çeyrek final oynayacak takımlar kurmayı vaadediyorum. nbsp;

'ALEX'E İADEİ İTİBAR'

"Alex'e itibarını iade etmeyi ve kabul ettiği takdirde ömür boyu Türkiye'de yaşayacağı bir göev vaadediyorum"

'HALA YALAN SÖYLÜYORSUN ARTIK YETER'

"Sevgili Aziz Yıldırım, şahsıma attığın iftiraları açık şekilde herkesin anlayabilmesi için bir film izletmek istiyorum"

"Hala yalan söylüyorsun, Fenerbahçe Başkanı'nın bu duruma gelmesine çok üzülüyorum. Bu film bugün çekilmiştir. Utanmadan yalan söylüyorsun ve kalkıp TÜSİAD diye benimle dalga geçmeye çalışıyorsun. Artık Yeter."

'KUPA SORUSUNA CEVAP'

"O kupa yağmurda çamurda taraftarını bırakmayan taraftarın ve varını yoğunu ortaya koyan futbolcuların ve teknik ekibindir. Tüm Fenerbahçelilerin gönüllerinde sonuna kadar sahip olacakları bir öykü olarak kalacaktır. Eğer bu kupa kulüpte kalıp kalmayacağı tartışılıyorsa bunun tek sorumlusu sensin Aziz Yıldırım"

İŞTE AYDINLAR'IN LİSTESİ

Aydınlar'ın yönetim kurulu listesini de açıkladı; 10 ismi açıklayan Aydınlar diğer 11 ismi de Pazar günü açıklayacağını söyledi.

1. Hamdi Akın

2. Nezih Barut3. Şaban Erdikler

4. Recep Erson

5. Recep Tanıverdi

6. Nuri Tuna

7. Cem Topçuoğlu

8. Tankut Turnaoğlu

9. Mehmet Torun

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...