Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray Konya maçı kadroları ve detaylar

Galatasaray Konya maçı kadroları ve detaylar

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'de son 2 maçını kazanarak çıkışa geçen Galatasaray, Torku Konyaspor'u konuk edecek.

Galatasaray, Süper Lig 'in 10. haftasında Torku Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Kardemir Karabükspor ve nbsp; Kayserispor galibiyetleri ile moral bulan Mancini'nin ekibi, Torku Konyaspor'u da mağlup edip zirveye bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Mancini, oyuncularını konsantre kaybı yaşanmaması için uyardı. Türk Telekom Arena'da oynanacak mücadeleyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

GALATASARAY'IN 11'İ
Muslera, Dany, Chedjou, Semih, Sabri, Melo, Selçuk, Sneijder, Umut, Burak, Drogba.

TORKU KONYASPOR'UN 11'İ
Itandje, Erdinç, Selim, Ergün, Ali Turan, Mehmet Güven, Ali Çamdalı, Erdal, Recep, Gekas, Djalma

MANCINI'DEN UYARI VAR
Sarı-kırmızılı takım İtalyan teknik adam yönetimindeki son çalışmasını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptı. Antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Mancini, Torku Konyaspor mücadelesinde konsantre kaybı yaşanmaması konusunda uyarılarda bulundu.

Ligde ve Avrupa'da kritik bir döneme girdiklerini vurgulayan İtalyan teknik adam oyuncularından galibiyete odaklanmalarını istedi. Daha sonra iki gruba ayrılan sarı kırmızılı futbolcular dar alanda pas ve pres çalışması yaptı. Antrenmanın ana bölümünde ise çift kale maç gerçekleştirildi.

Gökhan Zan ve Hakan Balta tedavilerinin ardından salon ve sahada çalışırken Hamit Altıntop'un ise ameliyatın ardından rehabilitasyon süreci devam ediyor.

CİM BOM'DA HEDEF 3'TE 3
Teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde 6. resmi karşılaşmasına çıkacak Galatasaray, geçen hafta oynadığı Kayserispor müsabakasıyla bu sezon Süper Lig'de ilk defa iki maçlık galibiyet serisi yakaladı. Arka arkaya oynadığı Kardemir Karabükspor ve Kayserispor müsabakalarından galibiyetle ayrılan sarı-kırmızılılar, ligdeki galibiyet serisini 3'e çıkarmanın hesabını yapıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag karşılaşmasıyla 3 maçlık galibiyet serisi bulunan Galatasaray, Torku Konyaspor'u evine puansız göndererek, Kopenhag'la oynayacağı rövanş maçı öncesinde de moral depolamayı planlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...