Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

FB TV Aydınlar'ı görmedi, resmi site manşetten verdi

FB TV Aydınlar'ı görmedi, resmi site manşetten verdi

SPOR Haberleri

Fenerbahçe TV, Mehmet Ali Aydınlar'ın basın toplantısını yok saydı ancak kulübün resmi internet sitesi Aydınlar'ın açıklamalarını manşetten verdi.

Fenerbahçe başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar, basın toplantısı düzenlediği sırada Fenerbahçe TV, bu açıklamaları yok saydı ancak kulübün resmi internet sitesi Aydınlar'ın açıklamalarını manşetten verdi. Fenerbahçe'de seçimli genel kurul öncesi Fenerbahçe TV, Mehmet Ali Aydınlar'ın açıklamalarını canlı olarak yayınlamadı. Fenerbahçe TV ekibi, Aydınlar'ın basın toplantısına ekip gönderdi ancak toplantıyı ekrana getirmedi. Bugün Saat 14:00'teki Aziz Yıldırım'ın basın toplantısını canlı olarak ekrana getiren FB TV'nin, Aydınlar'ın açıklamalarını yok sayması dikkatlerden kaçamadı.

Aydınlar açıklama yaptığı sırada, Fenerbahçe'nin resmi yayın organında futbol takımının Bursa'ya iniş görüntülerine yer verildi.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesi ayrıca Ali Koç'un açıklamalarını da manşetten gördü.

RESMİ SİTE MANŞETTEN VERDİ

Fenerbahçe başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'ın bugün düzenlediği basın toplantısının ardından sürpriz bir gelişme yaşandı.

Sarı-Lacivertlilerin internetteki resmi yayın organı fenerbahce.org, Aydınlar'ın açıklamalarına manşette yer verdi. Sosya medyada ise Twitter kanalıyla Aydınlar'ın açıklamaları kısa haliyle takipçilerle paylaşıldı.

İşte Aydınlar'ın açıklamalarından resmi sitenin yayınladığı bölüm:

"Kulübümüzün 2-3 Kasım tarihleri arasında yapılacak kongresinde başkan adaylarından olan TFF eski Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, geçmişi değil, Fenerbahçe'nin geleceğini konuşmak istediğini söyledi.

Ortaköy'deki Four Seasons Hotel'de bir basın toplantısı düzenleyen Mehmet Ali Aydınlar, "Geçmişe dönük bir soru almayacağım ve konuşmayacağım. Hiç kimseye cevap vermek istemiyorum Fenerbahçe'nin geleceğini konuşmak istiyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin değişimi hak ettiğini söyleyen Mehmet Ali Aydınlar, 5 yıldız olarak açıkladığı vizyonunu ise finansal yapı, organizasyonel yapı, sportif başarı, sosyal yapılanma ve uluslar arası hedefler olarak açıkladı.

Mehmet Ali Aydınlar, kulüpten ihraçların yeniden kulübe alınacağını ve tüzük değişikliğiyle kulübe başkanlığı 3 dönemle sıralayacağını söyledi ve yönetim listesindeki isimlerden kendisiyle birlikte 10'unu şöyle açıkladı: Hamdi Akın, Nezih Barut, Şaban Erdikler,Necdet Ersoy,Recep Tanrıverdi, Nuri Tuna, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Tankut Turnaoğlu"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...