Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak

Hafta sonu hava durumu nasıl olacak

YAŞAM Haberleri

Hava sıcaklığı yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Kurban Bayramı'ndan bu yana genellikle yüksek basınç merkezinin etkisi altında bulunan Türkiye'nin, büyük bölümünde yağış kaydedilmedi. Marmara'nın doğusuyla iç bölgelerde gece ve sabah saatlerinde sis ve pus hadisesi görülüp, hava açık ve güneşli geçerken, hava sıcaklığı geceleri mevsim normalleri civarında, gündüzleri ise mevsim normallerinin üzerinde seyretti. Son meteorolojik tahminlere göre, yağışsız günlerin yaşandığı ve hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği bu süreç, hafta sonu ve gelecek hafta da yurt genelinde etkili olmaya devam edecek.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Hafta sonunda Marmara Bölgesi, önümüzdeki hafta başında ise Marmara Bölgesi ile Ege ve Batı Akdeniz parçalı ve çok bulutlu olacak. Marmara'nın batısıyla Kıyı Ege'de kısa süreli sağanak yağış geçişleri görülecek. Diğer bölgeler az bulutlu ve açık geçecek.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Gündüz sıcaklıkları mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Marmara'nın doğusuyla iç bölgelerde gece ve sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi yaşanacak.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
KASIM AYI TAHMİNİ nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Aylık tahmin çalışmalarına göre, normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları gelecek hafta sonundan itibaren azalacak ve yağışsız dönem sona erecek. Yağışlar kasım ayı ortalamaları civarında gerçekleşecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...