Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'ın yeni evi Kasımpaşa

Beşiktaş'ın yeni evi Kasımpaşa

SPOR Haberleri

Beşiktaş Süper Lig'in 10. haftasında oynayacağı Kardemir Karabükspor karşılaşmasını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacak.

Sezon başında İnönü Stadı'nın yıkılması nedeniyle Beşiktaş 'ın iç saha maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı ve Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı 'nda oynaması kararlaştırıldı. nbsp; Olimpiyat Stadı'ndaki iyi sonuçlar ve taraftarların yoğun ilgisi yönetimin Kasımpaşa Stadı kararını erteletse de, siyah beyazlılar bu hafta yeni evinde sahaya çıkacak. Beşiktaş 3 Kasım pazar günü Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçı Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacak. Siyah beyazlıların cezası nedeniyle karşılaşmayı sadece kadın ve 12 yaş altı çocuk taraftarlar izleyebilecek.

Ücretsiz olarak dağıtılmaya başlanan biletlere yoğun bir talep olmadığı, şimdiye kadar yaklaşık 3 bin bilet dağıtıldığı açıklandı. Beşiktaş yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda siyah beyazlılar bu sezon ligin 30. haftasında Fenerbehçe ve 32. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçlar dışında diğer iç saha müsabakalarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayamaya devam edecek.

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası maçlarını sezon öncesi planlandığı gibi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayıp oynamayacağının kararı ise ilerleyen haftalarda verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...