Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'ın gözü Gökhan Töre'de

Galatasaray'ın gözü Gökhan Töre'de

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Celal Kolot, gündemi değiştirecek çok çarpıcı bir iddiada bulundu.

Beşiktaş'ta geçmişte yöneticilik görevinde bulunmuş Celal Kolot, siyah beyazlı takımın gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu ve çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Kolot, menajer Ahmet Bulut ile Fernandes konusunda görüştüğünü söylerken, Gökhan Töre için Galatasaray'ın devrede olduğunu söyledi. nbsp;
- Beşiktaş'ta İbrahim Toraman - Sezer Öztürk olayını nasıl değerlendiriyorsunuz?
* İbrahim Toraman'ın bu üçüncü olayı. Sezer Öztürk'ü zaten daha önce söylediğim gibi sekiz sene evvel almadım ben Beşiktaş'a. Ersun Yanal'ın 30 kişilik kadrosuna almadığı kendi oyuncusu. Hem Manisaspor'da hem de Eskişehirspor'da. Bu oyuncuyu Beşiktaş'ın 1,5 milyon euro bonservis ücreti vermesi son derece akılsızca bir transfer. İkisiyle birlikte Gökhan Süzen'in de gitmesi lazım. O zaman Beşiktaş, 80'li yılların tertemiz, kolej havasına dönen takımı haline gelebileceğini düşünüyorum.
- Hugo Almeida ve Manuel Fernandes'in sözleşme sorunu hakkında neler söylemek istersiniz. Artık durum restleşmeye kadar geldi.
* Aynen öyle. Satsan bir türlü, alsan bir türlü. Hakikaten bıçak sırtı bir durum iki oyuncunun durumu. Yönetim demekki birşeylerde ısrar ediyor, bence yönetim o ısrarının arkasında durmalı. Yani tamam gideceklerse gitsinler. Zaten Fernandes, o paraya Türkiye'deki takımlardan başka bir takıma gidemez.
"FERNANDES BEŞİKTAŞ'I SEVİYOR"
- Manuel Fernandes, Fenerbahçe iddiaları da hemen yazılmaya başlandı...
* Fernandes, Beşiktaş'ı ve Fikret Orman'ı seviyor. Öyle bir şey yapmayacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın da stiline uymayacağını düşünüyorum. Başka bir kulüp de o parayı vermeyeceğine göre Beşiktaş'ın şartlarını kabul edecektir diye düşünüyorum. Ama ondan sonra tabiki mühim olan mutlu olacaklar mı? Yoksa Beşiktaş'a faydası olamaz. Yani Önder Özen'in konuşmasında Fernandes için çok meraklı olmadıklarını gördüm. Bu taktik de olabilir tabi. Şu anda olumsuz devam ediyor görüşmeler. Bu Beşiktaş takımını da olumsuz etkileyecektir. Form düşüklüklerini görüyorsunuz zaten.
- Jorge Mendes'in Manuel Fernandes'in aklını çeldiği söyleniyor...
* Jorge Mendes menajeri zaten ben Ahmet Bulut'la da görüştüm. Ahmet Bulut da görüşmelerin olumsuz gittiğini söyledi.
- Ronaldinho transferi gündemden hala düşmedi. Devre arası gelme ihtimali, gelmeli mi?
* Yok öyle bir şey. Kulüp 10 milyon euro verebilir mi Ronaldinho'ya? Dalga mı geçiyorlar. Basın da bu sabun köpüğü haberlerini alıyor. Ronaldinho, Beşiktaş'tan 10 milyon euro alacak, yanındaki futbolcular ne alacak? Böyle bir şey olabilir mi Türkiye'de? Oynar mı o futbolcular. Kimse inanmasın, kale bile almasın böyle haberleri. Ben ayrıca alınmasına da karşıyım Ronaldinho'nun.
"BEŞİKTAŞ ELİNİ ÇABUK TUTSUN"
- Ramon Motta'nın bonservisiyle alınması gündeme geldi. 2,5 milyon euroya satın alma maddesi bulunuyor.
* Ne Motta'sı? 250 bin euro vermem Motta'ya. Ne oluyor anlamıyorum. O kadar soğudum ki futboldan, medyadan inanın zor konuşuyorum. Bıktım gerçekten, hep aynı şeyler yapılıp duruyor. Spor medyası da, yorumcular da bir karmaşanın içinde, herkes birbirini kandırıyor ama artık kimse yemiyor. Ben geçen hafta Beşiktaş'ın da Galatasaray'ın da maçını izlemedim. 5 tane forvet alındı hala forvet yok. Motta kalsa ne olur, kalmasa ne olur? Gökhan Töre 4-5 milyon alınabilir ama Galatasaray'da ilgileniyormuş. Beşiktaş, bonservisini istiyorsa elini çabuk tutsun.
- Bu bilgiye nasıl ulaştınız?
* Boşverin kaynağını. Benim hangi söylediğim çıkmadı şimdiye kadar.
"ÖNCE KERİM'İ KAZANDIRSINLAR"
-Belçika ekibi Anderlecht'te oynayan 19 yaşındaki Dennis Praert'in Beşiktaş'ın gündeminde olduğu iddiaları var...
* Kerim Frei'yı almışlar işte genç yetenek. Önce onu takıma kazandırsınlar. Franco'yu takıma kazandırsınlar. Önder Özen'i herkes çok beğeniyor, ediyor ama ben daha yaptıüı yaptığı hiç bir şeyi görmedim maalesef. Ne yaptı Allah aşkına? Yaptığı transferlerin hepsi yedek birisi de kovuldu zaten. Ne biçim iş anlamıyorum ki. Bir şey yapmayınca mı orada duruluyor, üstüne bir de para alınıyor? Basınla İlişkiler bölümüne Galatasaraylı aldık, Fenerbahçeli terapist aldık. Fenerbahçeli Önder Özen'i aldık. Trabzonsspor'dan tercüman aldık. Burası Milli Takım değil ki. O zaman Beşiktaş'ın ne özelliği var. Başka takımlı olan herkes o zaman Beşiktaş'ta iş bulabiliyor. Hata üstüne hata geliyor.
- Beşiktaş, bu sezon ilk defa Kasımpaşa'da ev sahibi olarak sahaya çıkacak. Görüşleriniz nelerdir?
* Seyircisiz maçları Kasımpaşa'da oynasınlar, bu doğru ama seyircili maçları sakın Kasımpaşa'ya gitmesinler bile, yoksa 3-4 maç daha ceza alırız.
"MAÇI DEĞİŞTİRECEK YILDIZ YOK"
-Saha içindeki Beşiktaş'ı nasıl görüyorsunuz?
* Hepsinin iyi oynaması lazım. Hepsinin kafasında pürüz kalmamış, bütün varlığını sahaya yansıtan bir 11 lazım hatta 14 lazım. Bilic'in de öyle. Seyircinin de öyle. O zaman Beşiktaş'ın önünde kimse duramaz. Ama bu 34 maç olamayacağına göre ki görüyoruz olmadığını bu sebeple Beşiktaş'ın şampiyon olma şansı yok. Bunu böyle kabul etmek lazım. Çünkü Beşiktaş'ta maçı değiştirebilecek yıldız bir oyuncu yok. Galatasaray'da ve Fenerbahçe'de var ama Beşiktaş'ta yok. En büyük eksik bu. Oynadığı zaman hiç bir takımdan eksiği yok, fazlası var ama skoru değiştirebilecek adamı yok.(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...