Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mancini, 'Sneijder'in durumu ciddi olabilir'

Mancini, 'Sneijder'in durumu ciddi olabilir'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Torku Konyaspor'u TT Arena'da konuk ettiği maçın 8. dakikasında Wesley Sneijder sakatlanarak oyundan çıktı.

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Torku Konyaspor maçının 8. dakikasında sakatlanarak maçı yarıda bıraktı. Hafta içinde sakatlığı nedeniyle sadece dün akşam idmana çıkabilen Sneijder, 6. dakikada girdiği bir gol pozisyonunda topa istediği gibi vuramadığı andan sonra kendisini yere bıraktı. Kenar yönetimine oyuna devam edemeyeceğini işaret eden Sneijder'in yerine Mancini, oyuna Emre Çolak'ı dahil etti.

Hollandalı oyuncu Sneijder, Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta oynadığı Kayserispor karşılaşmasının devre arasında belindeki sakatlık nedeniyle maça devam edemeyeceğini söylemiş ve oyundan alınmıştı.

MANCINI: "SNEIJDER'İN DURUMU CİDDİ OLABİLİR"

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, maçın ardından yaptığı açıklamada Wesley Sneijder'in durumunun ciddi olabileceğini dile getirdi. Mancini, "Sneijder ssakatlandı. Sanırım ciddi bir durumu olabilir. Onun durumunu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Ayağına bir darbe aldı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...