Mancini, 'Daha kötüsünü yapamazdık'

Mancini, 'Daha kötüsünü yapamazdık'

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Torku Konyaspor maçının ardından görüşlerini dile getirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Torku Konyaspor 'u yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

ELEŞTİRİ! "DAHA KÖTÜSÜNÜ YAPAMAZDIK"

İlk yarıda kötü oynadıklarını dile getiren Roberto Mancini, "Oyun ilk 5 dakika ve ilk yarının son dakikasında iyiydik. İkinci yarı daha iyiydik. İkinci yarı daha iyi oynadık. İlk yarıdakinden daha kötüsünü yapamazdık. İlk yarı çok kötüydük. 2-3 gol yiyebilirdik. İkinci yarı düzelttik ama çok çalışmamız lazım. İyi değildik. Zamana ihtiyacımız var" dedi.

MUSLERA'NIN HATASI HAKKINDA...

Fernando Muslera'nın hatalı pası sonrasında yedikleri golle ilgili yorum yapması istenen Mancini, "Söylediğim gibi çok hatalar yaptık. Bunlardan bahsederken kaleciye verilen paslar da var. Konyaspor'a çok fazla şans verdik. Bu hataları yapmamamız lazım" diye konuştu.

"KONSANTRASYON KAYBI VAR"

Oynamaları gereken futbolla ilgili görüşlerini dile getiren İtalyan teknik adam, "Şanslıyız puan kaybetmedik. Konsantrasyon eksikliğimiz vardı. Juventus, Kopenhag ve Kayserispor maçlarının ilk 30 dakikalarındaki konsantrasyonu ortaya koymamız lazım. Bu konsantrasyonu ortaya koyduğumuz zaman başarılı olabiliriz" ifadelerini kullandı.

KOPENHAG VE FENERBAHÇE CEVABI

Bir gazetecinin, "Kopenhang ve Fenerbahçe maçları var. Takım hazır mı?" sorusuna İtalyan teknik adam, "Özellikle konsantrasyon konusunda çalışmamız var. Kopenhag karşısında istediğimiz seviye yüzde 70'lerdeydi" yanıtını verdi.

BRUMA İLE İLGİLİ YORUMU

Bruma'ya Torku Konyaspor maçında oynatmaması hakkında görüşleri sorulan İtalyan teknik adam, "Yabancı sayısıyla ilgili kuralığı değiştirmek gerekiyor. Başka bir şey yapamayız. Bruma iyi bir oyuncu. Kanatta onunla oynamak istiyorum. Daha da gelişiyor. Ancak yabancı kuralı da var" açıklamasını yaptı.

"SNEIJDER BİR ŞAMPİYON"

Wesley Sneijder'in sakatlığına rağmen 11'de olması sorulan Mancini, "Sneijder bir şampiyon. Aydın ise çok çalışkan bir genç ondan memnunum. 'Bruma mı, Sneijder mi. Sneijder kendisini iyi hissettiğini söyledi. Tereddütü olsaydı Bruma'yı oynayacaktık. Futbol bu, böyle şeyler olabiliyor" dedi.

ALBERT RIERA İLE İLGİLİ...

Teknik direktör Roberto Mancini, takımda sol bek olmadığı için bazen değişikliler yaptıklarını, Şampiyonlar Ligi'nde Riera'nın durumuna bakacaklarını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...