Fenerbahçe taraftarından Mehmet Ali Aydinlar'a destek

Fenerbahçe taraftarından Mehmet Ali Aydinlar'a destek

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin taraftar gruplarından 12numara.com.tr'den yapılan açıklamada seçimlerde Mehmet Ali Aydınlar'ın destekleneceği belirtildi.

Fenerbahçe 'nin taraftar gruplarından 12numara.com.tr, başkanlık seçimleri ile ilgili bir bildiri yayınladı. Yapılan açıklamada yapılacak başkanlık seçimlerinde Mehmet Ali Aydınlar'ın destekleneceği açıklandı.

İşte o bildiri:

"3 Kasım tarihi Fenerbahçe tarihinin en önemli günlerinden birisi olacak! 15 yıllık bir süreden sonra, Aziz Yıldırım'ın karşısına ilk defa çok güçlü bir aday ve ekip çıktı. Aziz Yıldırım'ın bir zamanlar başkanlık teklif ettiği ve camiaya işaret ettiği Mehmet Ali Aydınlar çok güçlü bir yönetim kurulu kadrosu ile kongre üyelerinin karşısına çıkacak. Öncelikle 2 önemli aday olan Mehmet Ali Aydınlar, Aziz Yıldırım ve diğer adaylardan birisini yeni başkan olarak seçecek olan Fenerbahçe genel kurul üyelerine büyük bir sorumluluk düşmektedir ve tabi ki genel kurulun vereceği karara tüm Fenerbahçe camiası saygı göstermelidir.

Ancak düşüncemiz odur ki; 3 Temmuz hesaplaşması, kulübü ele geçirme operasyonları gibi ifadelerin artık Fenerbahçe'ye çok fazla zarar verdiği ve bu anlayışın acilen kulübün menfaatleri için hafızalardan kazınması gerektiğidir. Nitekim; 'Aziz Yıldırım Ceketini koysa seçimi kazanır', 'Aziz Yıldırım'ın aday olduğu yerde seçim teferruattır' gibi ifadeler çok yanlış ve saçma olmakla beraber, Fenerbahçe'mizin Genel Kurul'una yapılan çok büyükte bir hakarettir!

Fenerbahçe başkanlık makamına hakaret etmek ve bel altı vurmak ne kadar yanlışsa, Fenerbahçe başkan adayı olan kişilere de hakaret etmek ve bel altı vurmak o kadar yanlıştır! Büyük Fenerbahçe camiasının genel kurul üyeleri, 25 milyon taraftarı temsil ettiklerini, Fenerbahçe'nin geleceğini belirleyeceklerini unutmamalıdır! Şayet, her kurumla ve kişi ile kavga üzerine yürütülen ilişkiler, Avrupa ve Dünya'da Fenerbahçe'nin şuan ki imajı, kulübün şuan ki borçları, kulübe ve şahıslara gelebilecek cezalar vb. durumlar kongre üyelerinin oyları ile ya devamlık kazanacak ya da son bulacaktır.

Aynı şekilde, kulübün yayın organlarının şeffaf bir şekilde yayın yapmaması, yalnızca iktidarın açıklamalarını ve propagandalarını yapması, Fenerbahçe Cumhuriyeti kavramına ve savunduğumuz demokratik değerlere terstir.

Kulübümüzün şuan içinde bulunduğu durum, Fenerbahçe'mizin geleceği, sportif başarılar, Fenerbahçe ailesinin birlik ve beraberliğinin oluşması, kulüpte değişimin sağlanması ve kurumsallığın yerleşmesi bakımından Sn. Mehmet Ali Aydınlar ve ekibinin başarılı olacağına inanıyoruz. Tüm genel kurul üyelerinin de, her olayı iyi analiz ettiklerini, Fenerbahçe'nin geleceği açısından en doğru kararı vereceklerine inanıyoruz.

12 Numara olarak, Sn. Mehmet Ali Aydınlar ve ekibinin yanında olduğumuzu , seçimlerde kendilerini desteklediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

"Ya düşlerinin peşine düşmeyi seçersin, ya da olanları kabullenmeyi. İyiliklerinle güçlenir, keşkelerinle tükenirsin! Karar senin…"

Saygılarımızla

12 NUMARA

www.12numara.com.tr"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...