HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Uğur Tütüneker rahatsızlandı, yardımcısı konuştu

Uğur Tütüneker rahatsızlandı, yardımcısı konuştu

SPOR Haberleri

Torku Konyaspor'da teknik direktör Uğur Tütüneker'in tansiyon sorunu nedeniyle LigTV'nin yayın sonu röportajına yardımcı antrenör Mert Korkmaz çıktı.

Galatasaray 'ın 2-1 mağlup ettiği Torku Konyaspor 'un yardımcı hocası Mert Korkmaz, maçın ardından açıklamada bulundu.Torku Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker 'in tansiyon rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı maç sonu açıklamasında söz alan Mert Korkmaz, Galatasaray karşısında pozisyonları olduğunu ve kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

İşte Korkmaz'ın açıklamaları:

"Karşılaşma bizim istediğimiz seviyede devam ettiği, ilk yarıda özellikle. İlk yarıda sadece 3 tane pozisyonumuz vardı, attık zaten birini. Arkadaşlarımız ellerinden geleni yaptılar. Bir anlık konsantrasyon eksikliğini Galatasaray gibi takımlar değiştirebiliyor. Skoru değiştirmek için hamleler de yaptık ama olmadı. Bizim için pozisyonumuzun olması önemli ancak kaybettiğimiz için üzgünüz tabii ki."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...