Halbank Fenerbahçe voleybol maçı ne zaman

/ Kaynak: İHA
Halbank Fenerbahçe voleybol maçı ne zaman

SPOR Haberleri  / İHA

Tomis Constanta'yı deplasmanda 3-1 mağlup edip, grupta liderliğe yükselen Halkbank, yarın saat 16.00'da Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Halkbank'ın Bulgar antrenörü Radostin Stoychev, "Yarın Türkiye'nin en güçlü takımlarından birine karşı zor bir maç oynayacağız. Bu maç öncesi oyuncularımıza yeterince dinlenme zamanı veremedik, idman yapmak için de pek zamanımız olmadı. Biliyoruz ki, yarın aslan gibi oyuncuları olan, çok güçlü bir takıma karşı oynayacağız. İki takım da birbirine denk takımlar. Yarınki maç çok zor olacak" şeklinde konuştu. Halkbank Menajeri Ahmet Kavaz ise uzun ve çok yorucu bir yolculuktan geldiklerini belirterek, "Takımımız iyi dinlenemedi. Fenerbahçe maçı çok zor olacak. Bu sezon oynayacağımız en zor derbi niteliğinde karşılaşma olacak. Eğer sporcularımız çok ciddi oynarlarsa kazanacağımıza inanıyorum. Yorgunluk biraz da olsa bizi etkileyecektir. Pasörümüz Mitar'ın rahatsızlığı var. Rahatsızlığından dolayı durumu yarın belli olacak. Eğer oynarsa biz yarın şanslıyız diye düşünüyorum" diye konuştu.
SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...