Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu Konyaspor maçını değerlendirdi

/ Kaynak: AA
Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu Konyaspor maçını değerlendirdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu, Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sabri Sarıoğlu, 2-1 kazandıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, zor bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Geçen haftalara nazaran performansımız biraz daha düşüktü. Çünkü istediğimiz pas organizasyonlarını yapamadık ve oyunun hakimiyetini tamamen elimize geçiremedik. Mağlup duruma düştük ama mücadeleyi bırakmadık. İlk yarının son dakikasında golü bulmamız bizi daha da ateşledi. İkinci yarı biraz daha baskımızı artırdık ve kazanmasını bildik. Önemli olan 3 puandı. Puan farkının açılmaması için kazanmamız gerekiyordu. İnşallah ilerleyen maçlarda daha iyi oynar ve net skorlarla kazanırız." Maçta kalelerinde tehlike oluşturan geri pasıyla ilgili soru üzerine tecrübeli futbolcu, pozisyonda kaleci Muslera'yı görmeden pas verdiğini ve hatanın kendisinde olduğunu dile getirdi. Sarı-kırmızılı futbolcu Emmanuel Eboue ise kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, "Bizim için önemli üç puandı. Kazanılması gereken üç puandı. Artık bu maçı bir kenara bırakmamız gerekiyor. Biliyorsunuz salı günü çok önemli bir Kopenhag maçı bizi bekliyor. Artık oraya konsantre olmamız gerekiyor" ifadelerini kullandı. Eboue, yeni teknik direktörleri Roberto Mancini'nin tecrübelerinden yararlanarak defansif anlamda daha iyi işler yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...