Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Drogba gollerine devam ediyor, Aslan yükseliyor

Drogba gollerine devam ediyor, Aslan yükseliyor

SPOR Haberleri

Dün akşam oynanan Konyaspor karşısında ağları havalandıran Drogba, Galatasaray'ı sırtladı.

Yaşı 35 olmasına rağmen bitmek tükenmek bilmeyen enerjisiyle parmak ısırtan Didier Drogba, Torku Konyaspor karşısında yine iş başındaydı... 18'lik oyunculara taş çıkartan performansıyla adeta sahada basmadık yer bırakmayan Fildişili yıldız, dün gece takımı 1-0 gerideyken sahneye çıkıp, beraberlik golünü attı ve galibiyetin kilidini açtı. Müthiş bir kafa vuruşuyla bu sezon ligdeki 6. golünü atan sarı-kırmızılı futbolcu, daha önce de Süper Kupa'da 1-0 kazanılan Fenerbahçe, ligde Antalyaspor, Beşiktaş (2 gol), Akhisar Belediyespor ve Kayserispor mücadelelerinde ağları sarsmıştı. Didier Drogba, Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Juventus ve Kopenhag karşılaşmalarında da fileleri havalandırarak sahadan görevini yaparak ayrılmıştı.
DROGBA'NIN ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞİFRESİ
Fildişili yıldız Drogba, dünkü maça iyi başlamadıklarını ve daha kolektif oynamaları gerektiğini dile getirdi. "Beşiktaş ve Fenerbahçe ile mücadele edebilmek için bu şart" diyen golcü oyuncu, "Şampiyonlar Ligi'nde Kopenhag'ı yendik. Diğer karşılaşmayı da kazanırsak artık bir şeylere daha rahat inanmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...