Didier Drogba, Konyaspor karşılaşmasını değerlendirdi

Didier Drogba, Konyaspor karşılaşmasını değerlendirdi

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın dün akşam oynadığı Konyaspor maçında gol atarak galibiyette büyük payı olan Drogba, maç sonu kulüp televizyonuna konuştu.

Galatasaray'ın Torku Konyaspor maçında takımının ilk golünü kaydeden Didier Drogba maçın ardından GS TV'ye değerlendirmelerde bulundu.Konyaspor karşısında iyi oynamadıklarını belirten Drogba, "Bu sene bir çok maçta olduğu gibi bugün de maça kötü başladık. Çok zor bir maçtı. Beşiktaş ve Fenerbahçe ile mücadele edebilmek için daha iyi olmalıyız. Önenmli olan kazanmaktı." dedi. Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Kopenhag maçına da değinen yıldız oyuncu, "Kazandıktan sonra gol atmak önemli oluyor. Eğer kaybetseydik bir önemi olmayacaktı. Kopenhag maçını da kazanırsak bir şeylere daha fazla inanmaya başlayacağız. Bu açıdan Kopenhag maçını kazanmamız çok önemli." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...