HTC One için Android KitKat tarihi açıklandı

HTC One için Android KitKat tarihi açıklandı

TEKNOLOJİ Haberleri

HTC'nin son amiral gemisi HTC One için son Android sürümü Android 4.4 KitKat'a ne zaman güncelleneceği şirket tarafından açıklandı.

Google'ın Android 4.4 KitKat mobil işletim sistemini tanıtması ile Android akıllı telefonlara güncelleme haberleri gelmeye başladı. İlk haber HTC firmasından geldi. HTC'nin son amiral gemisi HTC One için son Android sürümü Android 4.4 KitKat'a ne zaman güncelleneceği şirket tarafından açıklandı. HTC Amerika başkanı Jason Mackenzie, Kuzey Amerika'da HTC One kilitli sürümünün 90 gün içinde 4.4 güncellemesi alacağını onayladı. Ayrıca HTC One kilitsiz geliştirici sürümü için Android 4.4 güncellemesi 30 gün içinde gerçekleşecek. Bunun yanısıra Google Edition sürümünü satın alan kullanıcılar ise 15 gün içinde HTC One akıllı telefonları için, Android KitKat güncellemesine kavuşacaklar.
Daha sonra da HTC One Max ve HTC One Mini akıllı telefonlar Android 4.4 KitKat sürümüne güncellenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...