Diyarbakır'da kimlik soran polise bıçaklı saldırı

/ Kaynak: İHA
Diyarbakır'da kimlik soran polise bıçaklı saldırı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'da devriye gezen polis ekipleri durumundan şüphelendiği bir şahsı durdurmak isteyince şahsın bıçaklı saldırısına uğradılar.

Saldırı sonucu bir polis aldığı bıçak darbesi ile yaralandı. Edinilen bilgilere göre gece saat 02.00 sıralarında merkez Yenişehir ilçesi İstasyon Caddesi üzerinde olası Hırsızlık ve asayiş olaylarına karşılık devriye görevi yapan Asayiş ekipleri durumundan şüphelendikleri bir şahsı durdurmak istedi. Polisin şahsı durdurmak istemesi üzerine şahıs üzerinde bulunan bıçağı çıkartarak görevli polis memurlarından birini bıçakladı. Polise yapılan bıçaklı saldırını telsizden geçmesinin hemen üzerine olay yerine takviye ekipler sevk edilerek bıçaklı şahıs etkisiz hale getirildi. Şüpheli şahısın üzerinden 2 adet bıçak çıkarken yaralanan polis memuru ise olay yerine çağırılan ambulans ile Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hastaneye kaldırılan polis memurunun durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, gözaltına alınan şahıs ise İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi. Olayın ardından olay yerine gelen Olay Yeri İnceleme ekipleri şahıstan çıkan bıçakları alıp olay yerindeki delilleri toplarken konu ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...