Semih Kaya maçı değerlendirdi, 'En kısa zamanda toparlanmalıyız'

Semih Kaya maçı değerlendirdi, 'En kısa zamanda toparlanmalıyız'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın genç savunmacısı Semih Kaya, Torku Konyaspor karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşun muhabirinin sorularını cevapladı.

Semih Kaya, kötü bir oyun sergilemelerine rağmen maçı kazandıklarını ancak en kısa zamanda toparlanmaları gerektiğini söyledi Semih ilk olarak maçı değerlendirirken, "Açıkçası kötü oynadık bugün. Bize yakışmayan bir futbol sergiledik. Neticede 3 puan aldığımız için mutluyuz. Takımın moralini yükseltiyor her şeye rağmen kazanmak. Bizim klasik 2 haftadır enteresan goller yiyoruz. Kendimize çeki düzen vermemiz gerekiyor. Enteresan pozisyonlar veriyoruz. Telafisi olmayan maçlarımız başlıyor artık. Önümüzdeki haftalarda bu sorunlarımızı ekstra çalışarak düzelteceğimize inanıyorum" ifadesini kullandı Sonrasında savunmada yapılan hatalarla ilgili görüşlerini aktaran Semih, "İster istemez pozisyonlar verince takım olarak moral düşüyor. Bu şekilde olmaması gerekiyor. Konsantrasyon olarak düşmememiz gerekiyor. Hele biz savunmayız, en son halkayız. Bu tür şeyleri yaşatmamalıyız" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...