Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mancini, 'Yabancı kuralı değişmeli'

Mancini, 'Yabancı kuralı değişmeli'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın teknik direktörü Mancini, Bruma'yı oynatmak istediğini ancak yabancı kuralı nedeniyle zorlandığını söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, karşılaşmanın ilk yarısında sadece ilk ve son 5 dakikalarda iyi mücadele ettiklerini söyledi. İtalyan çalıştırıcı, "Bununla birlikte ilk yarıdaki futbolumuzdan daha kötüsünü oynayacağımızı düşünmüyorum. Zaman zaman savunma oyuncularımın neler yaptıklarını ben de anlamadım. İkinci yarı toparlandık ama daha çok çalışmalıyız. Zamana ihtiyacımız var" değerlendirmesini yaptı ve sözlerine şöyle devam etti: nbsp;
YABANCI OYUNCU KURALI DEĞİŞMELİ
"Böyle hatalar yapmamamız gerekiyor. Puan kaybetmediğimiz için şanslıydık. Konsantrasyon eksiğimiz de vardı. Yabancı kuralı bizi zorluyor. Ya kural değişmeli ya da başka bir şey yapamayız. Elimde yerli sol bek olarak sadece Hakan Balta var. Dany ve Sabri'yi orada denedim. Kopenhag karşısında ise Riera'ya şans vereceğim. Kanatlarda ise Bruma'yı oynatmak istiyorum."
MANCİNİ'NİN BOŞU YOK!
Galatasaray Roberto Mancini yönetiminde oynadığı 6 maçta 14 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde de 9 gol gördü. Mancini'nin Galatasaray'ı bu maçların tamamında gol yedi. Galatasaray, bu sezon Fatih Terim yönetiminde ise 7 resmi maçta 8 gol atarken, 10 gole de engel olamadı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...