'Gördüğünüz gibi normalleşmeden herkes mutlu'

'Gördüğünüz gibi normalleşmeden herkes mutlu'

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, başörtülü vekille ilgili soruya 'Normalleşmeye katkı veren partilere teşekkür ederim. Gördüğünüz gibi herkes mutlu oldu' dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Partili 4 milletvekilinin başörtüsüyle TBMM'ye gelmesiyle ilgili olarak, "Gördüğünüz gibi herkes mutlu oldu" dedi. Türk-İngiliz III. Tatlıdil Forumu'na katılmak üzere İskoçya'ya giden Gül, hareketinden önce açıklamalarda bulundu. Gül, "Bu tip normalleşmeye katkı veren bütün siyasi partilere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Bu arada Gül, "Diyalog, Silahsızlanma, Bölgesel ve Küresel Güvenlik" temasıyla bu yıl İstanbul'da 60'ıncısı düzenlenen "Pugwash Konferansı"nda katıldı. Gül burada "Türkiye olarak, parçası olduğumuz coğrafyada her türlü kitle imha silahının mevcudiyetine karşıyız ve mevcutların imhasından yanayız" dedi. nbsp;İSTANBUL İHA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...