Facebook'ta paylaştığı sözün aksini yaptı

/ Kaynak: İHA
Facebook'ta paylaştığı sözün aksini yaptı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tekirdağ'da, psikolojik sorunlar yaşayan 28 yaşındaki bayan kuaförü, dükkanının tavanına kendini çamaşır ipi ile asarak intihar etti.

Tekirdağ'da, psikolojik sorunlar yaşayan 28 yaşındaki bayan kuaförü, dükkanının tavanına kendini çamaşır ipi ile asarak intihar etti. Genç adamın intihardan bir gün önce sosyal paylaşım hesabında, 'Cesaret gerektiren ölmek değil yaşamaktır' sözünü yazdı. nbsp;Edinilen bilgiye göre olay, Ortacami Mahallesi Muratlı Caddesi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde Şafak Z.'nin (28) işlettiği kuaföre giden müşteriler, şahsın tavana çamaşır ipi ile asılmış cesediyle karşılaştı. Olay yerine çağrılan polis ekipleri inceleme yaparken, geceleri kuaför dükkanında kalan gencin uzun süreden beri psikolojik sorunlar yaşadığı ve antidepresan haplar kullandığı öğrenildi. Şafak Z.'nin cesedi cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öte yandan, Şafak Z., intihardan bir gün önce Facebook hesabında "Cesaret gerektiren ölmek değil yaşamaktır" sözünü paylaştı. Polis ekipleri, şahsın cesedinin yanında bulunan haplara ise incelemek için el koydu.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...