Galatasaray'dan Beşiktaş'ı kızdıracak hamle

Galatasaray'dan Beşiktaş'ı kızdıracak hamle

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Rusya'nın Rubin Kazan takımından kiraladığı Gökhan Töre, geride kalan maçlarda ortaya koyduğu performansla kıymete bindi.

Beşiktaş'ın Rusya'nın Rubin Kazan takımından kiraladığı Gökhan Töre, geride kalan maçlarda ortaya koyduğu performansla kıymete bindi. Siyah-beyazlı yönetim bir yandan genç yıldızı Beşiktaş'ta kalmaya ikna ederken, diğer taraftan da devre arasında bonservisini almanın hesaplarını yapıyor. Ancak Beşiktaş'a eski yönetici Celal Kolot'tan kötü haber geldi. Kolot, "Gökhan Töre 4-5 milyon Euro'ya alınabilir. Ama kendisiyle Galatasaray da ilgileniyormuş. Eğer Beşiktaş, bu futbolcunun bonservisini almayı planlıyorsa elini çabuk tutmalı" diye konuştu. nbsp;Bu parayı kimse vermez nbsp;
Kolot, Fernandes'in Beşiktaş'ta kazandığı parayı Türkiye'de başka takımdan alamayacağını ileri sürerken, sözleşme uzatma görüşmelerinin anlaşmadan uzak bir noktada olduğunu belirtti. Kolot, "Ahmet Bulut'la konuştum, görüşmeler olumsuz gidiyormuş" dedi.
Dedesi için oynuyor
Beşiktaş Dergisi'nin Kasım sayısına açıklamalarda bulunan Gökhan Töre, başarısını dedesine bağladı. Genç futbolcu, "Onun hayallerini gerçekleştirmek için... Hala da rahmetli dedemin hayaliyle, onun için oynuyorum... Beni en çok motive eden şey bu. Başarımı buna bağlıyorum" ifadelerini kullandı.


İki yıldızdan iyi haber
Beşiktaş'ın önceki gün yaptığı antrenmanı, sol ayağındaki ağrıları nedeniyle yarım bırakan Hugo Almeida, dün takımla birlikte çalıştı. Tedavisi tamamlanan Tomas Sivok da antrenmana katıldı. İki yıldız, Slaven Bilic görev verdiği takdirde Kardemir Karabükspor karşısında Beşiktaş formasını giyebilecek.


sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...