Mustafa Akçay, 'Tek eksik konsantrasyon'

Mustafa Akçay, 'Tek eksik konsantrasyon'

SPOR Haberleri

Akçay, '3 günde bir maç oynamanın sıkıntısını biliyoruz. Bunun arkasına sığınmak doğru değil ama konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz' dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Spor Toto Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Liginde oynayacakları zorlu maçlar öncesi oyuncularını hem kafa hem de fizik olarak konsantre etmeye çalışıyor. Süper Lig'in 10. haftasında taraftarı önünde Elazığspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Legia Warszawa takımıyla oynayacağı UEFA Avrupa Ligi müsabakası öncesi moral bulmak istiyor. Elazığspor karşısında alacağı galibiyetle Kasımpaşaspor yenilgisini telafi etmeyi planlayan Karadeniz ekibi, lig yarışından kopmak istemiyor. Hem ligde hem de Avrupa'da 3 günde bir müsabaka oynamanın sıkıntısını yaşayan Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Akçay, oyuncularını her iki kulvarada konsantre etmeye çalışıyor. Antrenmanları erkenden basına ve taraftara kapatan Akçay, futbolcularını zorlu maçlara motive etmek için sıkı bir çalışma içine girdi.
Elindeki kadro yapısı itibariyle rotasyon yapmakta zorlanan Akçay, futbolcularına yönelik yaptığı konuşmada, "Zorlu bir süreçten geçiyoruz. 3 günde bir maç oynamanın vermiş olduğu sıkıntıları biliyoruz. Bunun arkasına sığınmak doğru değil ama konsantrasyon eksikliği yaşıyoruz. Bu tempoda herkes elinden gelenin en iyisin yapmaya çalıştı. Kazanabiliriz, yenilebiliriz yarış her zaman devam edecek. Önemli olan sahaya kendinizi vermeniz ve mücadele etmeniz. Sonucu hep birlikte o zaman görebiliriz" dedi. gt; Gökmen ŞAHİN


BAŞKAN TRİBÜNDEKİ YERİNİ ALACAK

F.Bahçe ile İstanbul'da oynanan karşılaşma sonrası yaptığı açıklamalar sebebiyle 20 gün hak mahrumiyeti cezası alan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, cezasını tamamlamasının ardından Elazığspor maçında Avni Aker'deki yerini alacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...