Aydınlar Yıldırıma yüklendi, 'Utanmadan yalan söylüyor'

Aydınlar Yıldırıma yüklendi, 'Utanmadan yalan söylüyor'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Aziz Yıldırım'ı diktatörlükle suçlayan Aydınlar, rakibine, 'Bu kulübe yaşattıklarının cevabını Pazar günü Fenerbahçeliler verecek' diye seslendi.

Fenerbahçe'de 3 toplantılı günün son konuşmasını Mehmet Ali Aydınlar yaptı. Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın eleştiri oklarının ardından medyanın karşısına çıkan Aydınlar, Yıldırım ve Koç'a cevap vermekten çok projelerini anlattı. Konuşmasının sonuna doğru Yıldırım'a yüklenen Aydınlar, "Utanmadan yalan söylüyorsun. Koskoca F.Bahçe Başkanı sadece o koltukta oturmak için yalan söylüyor" diye çıkıştı. nbsp;"Bu gidişe birilerinin son vermesi gerektiğini düşündüm ve aday oldum" diyen Aydınlar, "Yıldırım bugün FenerBank kuracağım diyor. F.Bahçe'nin borçları sürdürülebilir mi önce buna bakmak lazım. 1998'de bankadan kredi almaya çalıştı, ben karşı çıktım. F.Bahçe'yi teslim edeceğim demişti, pazar günü seçimi kaybedersen F.Bahçe'yi 5 milyon 700 bin borçla teslim edecek misin, etmeyecek misin? diye konuştu.
ANTİ DEMOKRATİK YÖNETİM
Eleştirilerine devam eden Aydınlar, "F.Bahçe'de mali durumdaki belirsizlik, anti demokratik sistemin bir enstrumanı olarak kullanılıyor. F.Bahçe'ye hizmet etmek isteyen çok sayıda iş adamı var ama engelleniyorlar. Bunun nedeni tek adam hegemonyası. Bu kulübün başkanı da, teknik adamı da, televizyon yöneticisi de hep aynı kişi. Şampiyonluk yaşayan teknik adamlar kulüpte en fazla 1 yıl kalabiliyor. F.Bahçe'de hiçbir başarı cezasız kalmıyor" dedi.
Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın bazı eleştirilerine cevap vermek zorunda kaldığını ifade eden Ayınlar, F.Bahçelilerle TÜSİAD diye dalga geçiyorsun. Bu noktaya gelmiş olmandan üzüntü duyuyorum. Bu kulübe yaşattıklarının cevabını pazar günü F.Bahçeliler verecek" ifadelerini kulllandı.
SORUMLUSU SENSİN
Mehmet Ali Aydınlar, "Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'nin şampiyonluk kupasını Trabzonspor'a verecek misin?" sorusuna ise, "2010-11 şampiyonluğu sahada ter döken futbolcuların, teknik kadronun analarının ak sütü gibi hakettiği bir kupadır. Bu kupanın hâlâ kulüpte kalıp kalmayacağı konuşuluyorsa, sorumlusu sensin" cevabını verdi.
İBRAHİM AKIN'I TANIMAM
Aydınlar, dün şike soruşturmasının aktörlerinden biri olan İbrahim Akın ile ilgili bir video izletti. Bu videoda İbrahim Akın, ısrarla Mehmet Ali Aydınlar'ı tanımadığını söyledi. Videonun ardından salona seslenen Aydınlar, "Hayatımda İbrahim Akın'ı ne gördüm, ne de konuştum. Sevgili Aziz Yıldırım, utanmadan yalan söylüyorsun. Koskoca F.Bahçe Başkanı koltukta kalmak için yalan söylememeli. Sana en büyük cevabı F.Bahçeliler verecek" dedi. nbsp;HASAN SARIÇİÇEK

ALEX'E İTİBARINI İADE EDECEĞİZ
Mehmet Ali Aydınlar, "Şeffaf bir kulüp vaad ediyorum. İç barışı, 3 büyük branşta her yıl Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final, yarı final vaad ediyorum. Alex'e itibarını iade etmeyi ve kabul ettiği taktirde ömür boyu Türkiye'de yaşayacağı bir görev vaad ediyorum" dedi.

nbsp;Aydınlar Yıldırıma yüklendi, 'Utanmadan yalan söylüyor'
3.5 MİLYAR DOLARLIK LİSTE
F.Bahçe'de başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar'ın oluşturduğu yönetim kurulu listesi otoritelerce "çok güçlü" olarak yorumlandı. Önemli iş adamlarından oluşan listede yer alan kişilerin servetleri ve iş dünyasındaki konumları dikkatlerden kaçmazken, özellikle üç isim Türkiye'nin en zengin 100 Türkünden biri... Mehmet Ali Aydınlar ile birlikte yönetim kurulundaki kişilerin kişisel servetleri hesaplandığında Aydınlar'ın yönetiminin mali değeri yaklaşık 3.5 milyar dolar olarak tahmin ediliyor. Aydınlar, 1 kişiyi seçim stratejisi olarak Pazar günü açıklayacağını belirtirken, 10 kişilik listede "Hamdi Akın, Nezih Barut, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Recep Tanrıverdi, Nuri Tuna, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Tankut Turnaoğlu" isimleri yer aldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...