Canan Karatay, utandım oturup ağladım

Canan Karatay, utandım oturup ağladım

GÜNDEM Haberleri

Dolandırılan ünlü diyetisyen Canan Karatay, 'Akıllı insandı, nasıl böyle hataya düştü' haberlerini duyunca oturup ağladığını söyledi.

Yazdığı "Karatay Diyeti" kitabı ile tanınan Prof. Dr. Canan Karatay, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek, telefonla dolandırılan 110 bin lirasını teslim aldı. Emniyet Müdürlüğü binasından ayrılırken konuşan Canan Karatay, "Polis savcıların para istemeyeceğini bu deneyim sayesinde öğrendim. Bugüne kadar beslenme tuzaklarına karşı vatandaşları uyarıyorum. Şimdi de telefon tuzaklarına karşı uyarıyorum" dedi. Manşet olduğunu görünce ağladığını vurgulayan kardiyolog Canan Karatay, "Şimdi bana diyorlar. İşte akıllıydı, bu akıllı bunu yaparsa… Bakın, resmen şok geçirtiliyor size. Melekeler tamamen kapanıyor. Akıl tamamen yok oluyor. Ve hiçbir şey işlemiyor. Bu psikoloji ile sizi çökertiyorlar. Korkunç bir şey. Bu haberleri görünce ben oturdum ve ağlamaya başladım. Karşınızda büyük bir organizasyon var. nbsp;Çok ceza almıyorlar. 16-20 yıl ceza verilsin bak bu olaylar nasıl bitiyor" diye konuştu. nbsp;Mustafa Biçer / İSTANBUL / İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...