Ali Şen, 'Sanki ABD Devlet Başkanı seçiliyor'

Ali Şen, 'Sanki ABD Devlet Başkanı seçiliyor'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, seçim öncesinde açıklamalarda bulundu ve başkanlık seçiminin basında adeta Amerikan başkanı seçiliyor yorumu yaptı.

Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen, Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Ali Şen konuşmasına şu sözlerle başladı; "Yarın bir gün, Avrupa'yla Afrika'yı bir tüp geçitle birbirlerine bağlarlar ama o gün Fenerbahçe kongresi varsa, Fenerbahçe yine böyle gündemde olur. Kongre başkanlığı seçimlerinde herkes el kaldırdı. Fenerbahçe böyle birlik, beraberlik içinde olduğu sürece kimse bizi yıkamaz. Mehmet Ali Aydınlar ile senelerce beraber çalıştık. Aziz Yıldırım'ın program yapmasına gerek yok. 15 yıl çalıştı ve yaptıkları ortadadır." dedi.
"SANKİ AMERİKAN DEVLET BAŞKANI SEÇİLİYOR"
Şen; "Mehmet Ali Aydınlar'ın Acıbadem'de elde ettiği başarı ortada, evinde oturup keyif yapabilir. Aziz Yıldırım ailesiyle beraber olabilir ama onlar Fenerbahçe daha öne, daha ileriye, daha özele gitmesi için çabalıyorlar. Fenerbahçe'nin genç yüzlerini, geleceği görüyorum. Fenerbahçe'nin geleceğinin emin ellerde olduğundan kesin ve kesin eminim. Seçeceğimiz Fenerbahçe başkanı, hepimizin başkanı olacaktır." sözleriyle konuşmasını sürdürdü.
Eski başkan Ali Şen; "Diğer tüm kulüpler bugün bizi izliyor, örnek alıyor, gıpta ediyor. Ara sıra sert kelimeler olabilir, eskiden çok daha sertleri olurdu. Sanki bir Amerikan devlet başkanı seçiliyor gibi tüm televizyonlarda, basında varız." diyerek noktaladı. (sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...