TOMA'lı kongreden notlar

TOMA'lı kongreden notlar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar, Hulusi Belgü ve Yamen Uzun'un aday olduğu kongrede konuşmalar Genel Kurul Toplantısı başladı

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar, Hulusi Belgü ve Yamen Uzun'un aday olduğu kongrede konuşmaların yapılacağı Genel Kurul Toplantısı başladı. Salon önündeki TOMA'lar dikkat çekti Fenerbahçe başkanını seçiyor. Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 2-3 Kasım 2013 tarihlerinde Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yapılacak. 2 Kasım Cumartesi günü saat başlayan Genel Kurul'da görüşmelerin ardından 3 Kasım Pazar günü seçim yapılacak.

*Başkan Aziz Yıldırım, 61. yaş gününde kongre heyecanı yaşıyor. Doğum tarihi 2 Kasım 1952 olan Yıldırım, doğum gününde, Fenerbahçe Kulübü'ne yeniden başkan seçilmek için yarışa girerken üyeler "İyi ki doğdun Başkan" diye tempo tutarak salonda sürpriz yaptılar.


*Divan Başkanlığı için Vefa Küçük seçilirken, genel kurula, aidatını yatıran 13 bin 416 kongre üyesi katılabilecek ancak iştirakin 8-9 binde kalması bekleniyor.


*Toplantının yapıldığı salonu Aziz Yıldırım alkışlarla ve 'Ooooooo o Aziz Yıldırım' sloganlarıyla girdi. Aziz Yıldırım, salonu dolduran Fenerbahçelilere selam verip yerine oturdu. nbsp;


*Ali Şen, Uğur Dündar, Murat Özaydınlı, Serhat Çeçen gibi isimler de salona girdi. nbsp;


*Şike sürecine konu olan kupa kongre üyelerinin karşısında yönetim kurulu masasında yer alıyor.
Büyük Başkan şeklindeki tezahüratların yanı sıra Mehmet Ali Aydınlar'ı da destekleyen bir grup Aydınlar'ın salona girişinde destekte bulundu. nbsp;


*Fenerbahçe'nin kongresi için F.Bahçe Ülker Sports Arena'da yoğun güvenlik önlemleri var. Yaklaşık 1000 polis güvenliği sağlarken, çok sayıda sivil polis de kongre öncesinde salonda bomba araması yaptı.


BELGÜ ÇEKİLEBİLİR
Sarı-lacivertlilerde başkan Aziz Yıldırım'ın yanı sıra eski Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve kulübün eski yöneticisi Mehmet Ali Aydınlar, Eski Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Hulusi Belgü ve Yamen Uzun adaylıklarını açıkladı. Geçici ihraç cezası bulunan Hulusi Belgü'nün seçime girip giremeyeceği ise ihraç kararının kaldırılmasının oylanmasının ardından belli olacak.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...