Fenerbahçe'de tarihi oylama, işte sonucu

Fenerbahçe'de tarihi oylama, işte sonucu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de üç yöneticinin geleceğine dair son sözü genel kurul üyeleri söyledi ve üç isimin yöneticilikleri önündek tüm engeller kalktı.

Fenerbahçe'de kongrede en önemli maddelerden biri üç yönetici hakkında 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin yapılmasını istediği oylamaydı. Bu kulüp tarihinde ilk defa gerçekleşen bir maddenin görüşülmesiydi. İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu ve Aziz Yıldırım hakkında "kötü şöhret sahibi mi?" oylaması gerçekleştirildi. Oylama öncesi İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu bir konuşma yaptı. Ekşioğlu kürsüye geldiğinde kongrede alkış tufanı koparken F.Bahçeli yönetici sözlerini "Affetmeyeceğiz" diyerek bitirdi. Ekşioğlu "Sözde Fenerbahçeliler" diyerek de salondaki Mehmet Ali Aydınlar'ı hedef aldı. Oylama sonucu genel kurul üyeleri üç ismin kötü şöhret sahibi olmadığına karar verirken, üç isimin yöneticilikleri ile ilgili geleceğe dair son söz de söylenmiş oldu. Mahkeme daha önce yaptığı açıklamada bu konuda kararı genel kurul üyelerinin vereceğini belirtmişti. Fenerbahçe'de Genel Kurul'a divan başkanlığı yapan Vefa Küçük ise oylama öncesinde "Fenerbahçe kulübünü bugün, geçmişte ve gelecekte yönetecekler asla kötü şöhrete sahip olmayacaktır" ifadelerini kullandı. Bu madde için Fenerbahçe'de diğer başkan adayları da üç yönetici lehinde oy kullandığı belirtildi. Bu arada başkan adayı Hulusi Belgü'nün ihracının kaldırılması talebi oy çokluğuyla reddedildi. Belgü başkan adayı olamıyor. nbsp;(sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...