Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aziz Yıldırım hakkında karar verildi, İşte ayrıntılar

Aziz Yıldırım hakkında karar verildi, İşte ayrıntılar

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı devam ederken, Aziz Yıldırım hakkında 'kötü şöhret'li olmadığına karar verildi

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurul toplantısı devam ederken, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler İlhan Ekşioğlu ile Şekip Mosturoğlu'nun "kötü şöhret"li olmadığına karar verildi.

YÖNETİM OYBİRLİĞİYLE İBRA EDİLDİ
Raporlar hakkındaki görüşmelerin ardından Yönetim Kurulu, oybirliğiyle ibra edildi. Çeşitli gayrimenkul alımlarında yönetim kuruluna yetki verilmesi önerisi oy çokluğuyla kabul edildi. TFF ve diğer özerk federasyonların delegelerinin seçilmesi ve sair konularda yeni oluşacak yönetim kuruluna yetki verilmesi de oybirliğiyle kabul edildi.


KÖTÜ ŞÖHRET SAHİBİ OLMADIKLARINA OYBİRLİĞİYLE KARAR VERİLDİ
Ardından, olağanüstü kongrenin 10. maddesi olan, İstanbul Anadolu 5.Asliye Hukuk Mahkemesi'nin isteği ile Başkan Aziz Yıldırım ile Asbaşkanlarımız İlhan Ekşioğlu ile Şekip Mosturoğlu'nun kötü şöhert sahibi olup olmadığının kongrede görüşülmesine geçildi. Bu oylamadan önce İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu birer konuşma yaptı ve şunları dediler:


İLHAN EKŞİOĞLU
"Yaşanan sürece dair söylenmesi gereken her şey söylendi. Huzurunuzda birazdan oylama yapılacak. İlhan Ekşioğlu'nun kötü şöhret sahibi olup olmadığı oylanacak. Bu oylama 3 Temmuz'dan bu yana yapılan linç kampanyasına en iyi cevap olacak. Burada oylanan, Fenerbahçe'nin manevi şahsiyetidir. Ben ve arkadaşlarım bu sürece neden olanları ve bunlara çanak tutan sözde Fenerbahçelileri asla unutmayacağını biliyorum. Bu seçimde kazanan Fenerbahçe ve Cumhuriyetimiz olması dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum"


ŞEKİP MOSTUROĞLU
"Gündemin 10. maddesiyle benim Başkanımızın ve ilhan Ekşioğlu'nun 3 Temmuz sürecindeki yaşadıkları oylanıyor. Tarih, ilk alındığı günden beri tartışılan binlerce mahkeme kararıyla doludur 3 Temmuz da böyledir. Fenerebahçe Camiası da bunu böyle görüyor. Gündemdeki diğer popüler davalar hakkında da birçok kişi böyle düşünüyor. 3 Temmuz'dan beri hayatımızın tek amacı sürece karşı mücadeledir, yaşadıkçı da bu büyük mücadele sürdürülecektir. Benim için en büyük ceza, bu konunun çok sevdiğim kulübümün kongresine gelmiş olması. Tek bir talebim var böyle bir ithamla Fenerbahçe Spor kulübü'nü bağdaştıranlara en iyi cevabı verin. Bizlerin üzerimizden ne kadar hınç alınırsa alınsın, bu kupa bizde alınamaz. Tüm şampiyonluklar sporcularımızın alın teriyle kazanılmıştır ve hepsi lekesizdir. 2010-2011 Sezonun tek farkı ise, helal olmasının yanında bizim için en kutsal olmasıdır" Ayakta alkışlanan konuşmaların ardından oybirliği ve alkışlarla, Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'nun kötü şöhret sahibi olmadığına kongre üyeleri tarafından karar verildi. Bu sırada 'Herzaman Her yerde en büyük Fener' sloganları atıldı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...