İstasyona silahlı saldırı, 1 ölü, 1 yaralı

/ Kaynak: İHA
İstasyona silahlı saldırı, 1 ölü, 1 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Batman'ın Kozluk ilçesine Bağlı Karpuzlu köyü mevkiinde bulunan akaryakıt istasyonuna düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

Batman'ın Kozluk ilçesine Bağlı Karpuzlu köyü mevkiinde bulunan akaryakıt istasyonuna düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Kozluk ilçesine bağlı Karpuzlu köyünde ikamet eden M. Ali Evğün (51) oğlu ile birlikte sahibi olduğu Sekvan Petrol İstasyonu'nda bulunduğu sırada kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu vücuduna 4 kurşun isabet eden Evğün, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili olarak Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk yaptığı açıklamada, M. Ali Evğün'ün oğlu ile istasyonda bulunduğu sırada benzin istasyonuna yaklaşan bir aracın içinden inen iki kişi tarafından silahlı saldırının gerçekleştirildiği iddiasının olduğunu ve Evğün'ün vücuduna isabet eden 4 kurşun ile olay yerinde hayatını kaybettiğini belirtti. Saldırıyla ilgili olarak Kozluk Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturmanın başlatıldığını ifade eden Kaymakam Aktürk, olayda hayatını kaybeden M. Ali Evğün'ün cenazesinin otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildiğini söyledi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...