İşte Fenerbahçe'nin Bursaspor kadrosu

İşte Fenerbahçe'nin Bursaspor kadrosu

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in lideri Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor'a konuk oluyor. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak LİG TV'den yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig'in lideri nbsp;Fenerbahçe nbsp;deplasmanda nbsp;Bursaspor'u yenerek, üst üste 3. galibiyetini almak istiyor. Sezona Torku Konyaspor karşısında aldığı 3-2'lik yenilgiyle başlayan sarı-lacivertliler, daha sonra oynadığı 8 maçta mağlubiyet yüzü görmedi. Sadece bir beraberliği bulunan ve 22 puanla ligin zirvesinde yer alan F.Bahçe'de Gökhan Gönül'ün dışında eksik bulunmuyor. Alper Potuk ise Bursaspor karşısında kart görmesi halinde gelecek hafta oynanacak G.Saray derbisinde yer alamayacak. Bu arada oynadığı son 4 lig maçında gol yemeyen yeşil-beyazlılar, son 3 sezonda F.Bahçe'yi hiç yenemedi. Bursa Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak maçı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.
nbsp;İşte Fenerbahçe'nin Bursaspor kadrosu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...