Yamen Uzun listesini açıklamadı

Yamen Uzun listesini açıklamadı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adaylarından Yamen Uzun kısa bir açıklamada bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adaylarından Yamen Uzun, kısa bir değerlendirmede bulundu. Yamen Uzun, neden başkan adayı olduğunu açıklarken, listesindeki isimlerin kim olduğunu ise söylemedi.
Başkan adaylarından Yamen Uzun'un o açıklamaları:
''Fenerbahçe'nin başkanına ve onun üzerinde bize saldıranlara tekrar başkan seçerek cevap verdiniz. Bununla ne kadar övünseniz azdır. Henüz göreviniz bitmedi. Şimdi büyük Fenerbahçe'nin daha da büyümesi için bir görevi daha ifa edeceksiniz.'' ''3 Temmuz'da bir operasyona muhattap olmuş bir Fenerbahçe, Avrupa kupalarına gitmesi yasaklanmış, gelirleri kısıtlanmış, yalnızlaştırılmış, kendi içinde huzursuzluğun ifşa edildiği, tribünlerinin tadı kaçmış bir Fenerbahçe. Mali durumu bozulmuş, piyasa değeri düşmüş, 15 yıldır aynı zümre tarafından yönetilen ve hizmet için fırsat bekleyenlere izin verilmeyen bir Fenerbahçe. Şampiyonluk sayısı en önemli rakibine geçilmiş bir Fenerbahçe. Bu karamsar tabloyu nasıl düzelteceğiz? Fenerbahçe üzerindeki 3 Temmuz olgusunu değiştirecek, barış ortamı oluşturacak, değişime inanan, toplumsal huzuru olan bir Fenerbahçe olacağız...''
SPORTİF BAŞARIYA DİKKAT ÇEKTİ
''Önceliğin artık sportif anlamda tüm taraftarın desteğini alan ve özellikle futbolda şampiyonluklar kazanmayı hedef olarak belirleyen, onu dünyanın 3 5 kulübünden biri yapacak olan, en önemli rakibmizi geçecek olan, Dünya çapında yıldızları transfer edecek olan, yeni gelir kaybankları oluşturacak, önemli kupalar kazanacak, aşırı borçlanmayı makul seviyeye çekmeyi hedefleyen, tüm camianın başkanı olabilecek bir başkan adayını siz oylarınızla seçeceksiniz.''
LİSTESİNİ AÇIKLAMADI
''Dün anlatılan projeler heyecan verici. Ama şunu herkes bilmeli ki, her iki başkan adayı da bu süreçte Fenerbahçe'yi yıpratmış, bir sürü zararlar vermiştir. Bankacılık sektöründe yer alma fikrine çok sıcak bakmadığımı söylemek isterim. Bu genel kurulda mali komnulara fazla değinmek istemiyorum, yılın ortası olduğu için. Bu konuları önümüzdeki genel kurulda değerlendirmek daha doğru oalcaktır. Fenerbahçe'nin sahipsiz olmadığını, tüm sürece tepki tavır duruş sergilemek adına ama en önemlisi misyon ve felsefenin başkaları tarafından ele geçiriilmesine seyirci kalmamamk adına aday oldum. İyi yaptığımı düşünüyorum. Çok adaylı bir genel kurula katkıda bulunmaktan dolayı da mutluyum. 3 Temmuz sonrası bu genel kurula bir hesaplaşma havası getirilmiştir. Bu genel kuruldaki yarışın 2 önemil aday arasında geçeceği kesinleşmiştir. Arkadaşlarımın yıpranmalarını istemediğim, onları kırmamak için listemi sizlere sunmayacağım. Ama ben başkan adaylığımı sürdürüyorum. Bugüne kadar onlarcasını yaşadık ama Fenerbahçe için ilk defa içinde yer aldığım bu süreçte önemli deneyimler kazandım. Bana vereceğiniz her oy yaşanan nefrete karşı bir tepki olacaktır, bölünmeye tepki olacaktır, Fenerbahçe için görev alma isteğimize ışık tutacaktır.'' (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...