Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sofuoğlu çocuklarla yarışacak

/ Kaynak: AA
Sofuoğlu çocuklarla yarışacak

SPOR Haberleri  / AA

Türkiye Pist ve Süpermoto şampiyonalarının 6. ayak yarışları Kenan Sofuoğlu'nun da katılımıyla sıralama antrenmanlarıyla başladı

İzmir Ülkü Yarış Pisti'ndeki 6. ayak yarışlarına katılan milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nda gençler 85 cc ve minikler 65 cc sıralama antrenamanlarına katıldı. Türkiye Süpermoto Şampiyonası'nda 2013 yılının birincilerinin belli olacağı, Türkiye Pist Şampiyonası'nda ise son ayak öncesi büyük heyecanın yaşanacağı yarışlar yarın İzmir Ülkü Yarış Pisti'nde koşulacak.


Kenan Sofuoğlu
Gençlerle sıralama antrenmanlarına çıkan Kenan Sofuoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarış hayatına başladığı İzmir pistinde bugün çocuklarla bilirkte yarışacağını söyledi. Geçen hafta Uşak'taki yarışlarda aklına çocuklarla yarışmanın geldiğini belirterek, "Geçen hafta çok zevk aldım. Bugün ve yarın da çocuklarla olacağım. Çocuklara misafir olacağım, onlarla çekişme oluyor. Aralarında çok hızlılar da var. Beni geçen hafta geçtiler, ben de onları burada geçeceğimi söyledim" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...