Galatasaray'a 'genç samuray'

Galatasaray'a 'genç samuray'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray'ın Arsenal, Milan ve Inter'in de peşinde olduğu vurgulanan Japon oyuncu Yoichiro Kakitani'yi transfer etmek istediği iddia edildi.

Çizme ve ada basınında yer alan haberlerde, Japonya'da Cerezo Osaka takımında oynayan ve 38 maçta 20 gol kaydeden orta saha oyuncusu Kakitani'nin peşinde Galatasaray, Arsenal, Milan ve Inter'in olduğu belirtildi. Sarı-kırmızılıların transfer aşamasında rakiplerine oranla daha avantajlı olduğu vurgulanırken, teknik direktör Roberto Mancini'nin 23 yaşındaki genç oyuncuya 3 yıllık sözleşme teklif ettiği ve anlaşmanın yakında gerçekleşebileceği ileri sürüldü. Kakitani'nin Galatasaray'ın dışında özellikle İtalyan kulüplerince ısrarla istendiği, buna rağmen Japon oyuncunun İstanbul'a gitmeye daha sıcak baktığı öğrenildi. Manchester United'ın Japon yıldızı Shinji Kagawa da Kakitani'nin oynadığı Cerezo Osaka takımında keşfedilmişti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...