Mustafa Sarıgül'ün dilekçesi CHP Genel sekreterliğinde

/ Kaynak: AA
Mustafa Sarıgül'ün dilekçesi CHP Genel sekreterliğinde

GÜNDEM Haberleri  / AA

Mustafa Sarıgül'ün, hakkındaki Yüksek Disiplin Kurulu kararının kaldırılmasına yönelik dilekçesinin CHP Genel Sekreterlig'ne ulaştırıldığı bildirildi.

İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, AA muhabirine, Mustafa Sarıgül'ün dilekçesini bugün genel merkeze ulaştırdığını söyledi. Dilekçenin kendisine verildiği tarihin bir önemi bulunmadığını, bunların detay olduğunu dile getiren Salıcı, "Merkez Yönetim Kurulu öncesi dilekçenin ulaştırılması gerekiyordu. Bugün kahvaltı sonrası parti genel merkezine il başkanı olarak ben verdim" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Sarıgül sabah kahvaltısında bir araya gelmiş, görüşmeye Salıcı da katılmıştı. Öte yandan MYK tarafından görüşülerek, yarınki Parti Meclisi gündemine alınması beklenen dilekçenin, Sarıgül'ün kendi el yazısıyla kaleme alındığı belirtildi. Genel Sekreterliğe ulaştırılan dilekçenin iki parağraftan oluştuğu ve Sarıgül'ün hakkındaki Yüksek Disiplin Kurulu kararının kaldırılması talebini içerdiği öğrenildi. Bu arada saat 15.00'te Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan CHP MYK, çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...