Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kanalizasyon çukurunda göçük, 1 ölü

/ Kaynak: DHA
Kanalizasyon çukurunda göçük, 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / DHA

Şanlıurfa'da, 26 yaşındaki su tesisatçısı Osman Rusvay, çalıştığı kanalizasyon çukurunda oluşan göçükte yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'da, 26 yaşındaki su tesisatçısı Osman Rusvay, çalıştığı kanalizasyon çukurunda oluşan göçükte yaşamını yitirdi.
Olay öğle saatlerinde Karaköprü Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yapımı devam eden bir apartman inşaatının pisuvar borusunu, kanalizasyon borusuna bağlamak isteyen tesisatçı Osman Rusvay, kepçeyle açılan 5 metre derinliğindeki çukurda çalışırken aniden oluşan göçüğün altında kaldı. Toprak altında kalan Rusvay'ı görenler itfaiye, polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri göçük altında kalan Rusvay'ın kurtarılması için çalışma başlattı. Ancak ekiplerin kazma ve kürekle yaptığı çalışma sonunda ulaşılan Rusvay'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.
YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Kurtarma ekiplerinin çalışma yaptığı sırada Osman Rusvay'ın göçük altında kaldığını duyan yakınları da olay yerine akın etti. Ekiplerin çalışma sonunda ulaştığı Rusvay'ın öldüğünü belirlemesi, çalışmayı izleyen tesisatçının babası Şeref Rusvay ile yakınlarını gözyaşına boğdu. Ağıt yakan ve sinir krizi geçiren Rusvay'ın yakınları, olay yerindeki görevliler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Bu sırada fenalaşanlara ise hazır bekletilen ambulansta müdahale edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...